Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon XA Wild GTX túracipő - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 36 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi cipő akciónk

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Race/Nor Zoom nagyító

18 000 Ft

Drioptriás sportszemüveg

Listaár: 5.500 Ft

Partnerár: 4.950 Ft

5 500 Ft

Regisztrálok

Webáruház

Silva Arc Jet C tájoló

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 18 900 Ft

összehasonlít Értékelés
A termék szállítási költsége 1.500Ft, vagy költség nélkül átvehető üzletünkben, versenyen.

Termék paraméterek

Listaár: 18.900 Ft (€ 50)
Partnerár: 16.990 Ft
Léptékskálák: 1:4000; 1:7.500; 1:10.000; 1:15.000
Fokbeosztás: nincs
Csillapítás: Antisztatikus szilikonolaj
Súlyozás - inklináció: Északi félteke
Világító pontok: nincsenek
Tájoló típusa: bal vagy jobb ujjra húzható
Deklináció állítás: nincs
Méret: 78 x 74 x 11 mm
Tömeg (gramm): 22 g.
Tűbeállás sebessége: gyors Jet 2.0 tű 0.5sec - 1.5sec
Futás közbeni stabilitás: 20mm stabilizátor korong és dupla csapágy
Garancia: 5 év
Cikkszám: bal: 37901; jobb 37902
válassz melyik kezedben fogod a térképet
Raktáron jelzéssel, azonnal átvehető üzletben

Termék ismertető

Ha a képre kattintasz, nagyobb méretben már el tudod olvasni

Új generációs Jet2.0 gyorstűvel szerelte fel az ARC sport tájoló sorozatot a svéd Silva cég, hogy a megszokott megbízhatóság, gyors beállású iránytű mellé nagyobb láthatóságot kaphass miközben a tájolót futás közben a térképen használod. Az ARC JET C kis méretű jobb és balkezes kivitelben azoknak ideális választás akik a tájolót a térképpel együtt használják és a minél kisebb takarás és a gyors irányleolvasás és a térkép helyes irányban tartása végett alkalmazzák versenyzés közben. Ez a tájoló a leggyorsabbaknak és a kis kezű futóknak ideális választás

Tájoló szelence
A szelencéről lekerült minden zavaró, térképet takaró felesleges írás, jel, festés és szám vagy betű. Ezáltal a legnagyobb felületen átlátszó szelence és a legkisebb felületet takarja kia a térképolvasásból. A szelence fix (nem forgatható) és nincs rajta semmi jel ami a térképen lévő információt kitakarná. A szelence alján bevésett irány nyíl mutatja a haladási irányt ha a térképet beforgattad a tű által mutatott északi irányba. Az iránynyíl fekete vonala 78mm hosszú így a leghosszabb átmenethez is könnyedén hozzáilleszthető. A mágneses iránytű lapja narancs/fehér felosztása 2/3 arányban takarja csak a térképen lévő információt.

bal- és jobbkezes alaplappalbal- és jobbkezes alaplappal

JET2.0 iránytű
A JET2.0 irány tű új megoldást alkalmazott a beállási sebesség csökkentésére és irány tartás futás közben stabilitására, miközben a térképolvasást akadályozó kitakarás minél kisebb felületen jelentkezik. A JET2.0 a már korábban megszokott JET széles tű kicsit lecsökkentett mérete, úgy hogy a tű közepe 1/3 arányban átlátszó, és a narancs fehér felosztást egy vékony fekete kontúr teszi markánsabbá, hogy a térkép északjához könnyen viszonyítható legyen. A látható narancs-fehér lapka amit egy nagyon erős kis méretű svédacél mágnes ami a szelencéhez dupla alsó/felső csapágyon rögzítve engedi a lapka gyors irányba állását. A kis tömegű és méretű nagyon erős mágnes könnyedén mozgatja a vékony, részben átlátszó tűt helyettesítő, kis tehetetlenségi nyomatékú tűt és stabilizátor korongot az erős mágnes nagyon gyorsan északi irányba lendíti és a szelencében lévő antisztatikus szilikonolaj nem generál semmilyen mágneses indukciót a mozgás során a kis felületű mágneses testen így a tű villámgyorsan megáll, vagy ki sem mozdul a tájoló lengése vagy mozgása közben ha vízszintes közeli helyzetben marad. Azaz a tű futás közben is biztosan mutatja a helyes haladási irányt.

Az alaplap sajátosságai
Az alaplap a legelső a második kiadású Race Jet sorozat alaplapját kapta az irány biztos tartásáért egy új elemmel egy kis szárny hozzáadással egészítették ki. Nézzük mik ezek az újdonságok.

  1. Az alaplapon a hüvelykujj és a kézfej közé az alaplapot felhajlították mint egy repülő szárnyát, így a tájoló tartásakor nem fordulhat elő, hogy a hüvelykujjon rögzítő gumipánt a helyes iránytól elfordulhasson, mert a kis szárny megtámasztja a tájolót és az irány mindig azonos marad. Nem fordulhat elő, hogy a tájolóval levett irány hibádzik akár 10-15° szögben is futás közben.
  2. A tájoló lapján a korábbi Race sorozathoz hasonló rögzítésű nagyító helyezhető el 3.5× nagyítású 60mm átmérőjű lencse a térképen pont az átmenet térképrészleteit képes kinagyítani a precízebb térképolvasáshoz. Figyelem a kompakt tájoló mérete a nagyító hüvelykujj méretét lecsökkentette és a vastagabb hüvelykujjú sportolóknak nem fog átférni az ujja a nagyító rögzítő résén.
  3. A tájolón alapesetben semmilyen felesleges léptékskála nem takarja a térkép részleteit,
  4. A hüvelykujj rögzítéshez a puhább, lágyabb komfortosabb gumi pánt tartozék.


Nagyítóval kiegészítveNagyítóval kiegészítve

A doboz tartalma

Silva Spike Jet laptájolók

Silva Spike Jet Silva Spike Jet Zoom Silva Spike Jet Classic

Arc Jet ujjtájolók

Silva Arc Jet OMC Silva Arc Jet C Silva Arc Jet C SSilva Arc Jet Silva Arc Jet S Silva Arc Jet 360

Kiegészítők

Silva Spectra Magnifier Silva Race/Nor Zoom nagyító Silva Compass Case tájolótartó táskaHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!