Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Nvii Crazy Light F1 szöges tájfutócipő - aranyóra

Ne gondolkozz sokat ha tetszik a futócipő, nem tudhatod hányan nézik az oldalt most. Csapj le rá most - 16.600Ft-ot nyerhetsz!

összehasonlít 49 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Nem akarod kipróbálni?

okos és sportóra bérlés - tesztelés

Szeretnél végre precízen követni a teljesítményt, de nincs még kedved, pénzed venni egy órát?
Itt a lehetőség arra, hogy kipróbáld a Garmin, Polar, Suunto óráinkat. Értő segítségünkre is számíthatsz!

1 000 Ft

összehasonlít

ANT+ USB Stick (Garmin eszközökhöz is)

9 900 Ft

Tavaszi okos nyeremény

Megnyerték a Garmin okosórát! márciusi akciónkban

Márciusban nyerj egy Garmin okosórát.
Csak vásárolj és a webáruházban rendeld meg. A sorsolás megtörtént a szerencsé nyertes megkapt az órát

Teljes körű egészség és súly kezelés

Garmin Index S2 okosmérleg

Felhasználási terület: fitness, egészségmegőrzés

Listaár: 56.900 Ft

Partnerár: 54.000 Ft

56 900 Ft

Regisztrálok

Webáruház

Garmin Fenix 6-os sportórák - az év nagy slágere

Termék raktáron | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék ismertető

A már jól ismert Garmin Fenix sportórák sora 2019 őszén megjelent legújabb szériája sok újdonságot rejt magában. A funkciók száma tovább nőt, miközben mérete és súlya inkább csökkent egy kicsit. A Fenix 6 - mint az elődök is - három fő csoportra oszlanak, Fenix 6, Fenix 6S és Fenix 6X. Ami közös bennük, hogy az optikai pulzusérzékelő most már medencében, úszás közben is használható adatokat rögzít míg a korábbi változatoknál úszáskor csak mellkasi pánttal lehetett pulzusadatot rögzíteni. A Fenix 6 és 6S memóriája 64 MB, és csak vaktérképet tartalmaz amely nyomvonal navigációra alkalmas de térképes megjelenítés nincs bennük. mellette már a 6 PRO és 6S PRO vagy 6X PRO változatok mindegyike tartalmaz teljes világot lefedő városi és domborzati térképpel. Ezen órák 32 GB memóriával rendelkeznek, és mindegyikben előre betöltött topográfia térkép van, amelyet rengeteg sí- és golfpálya térképe is kiegészít.
Bővült az egyes sportágakhoz tartozó felkészülést és versenyzést segítő szolgáltatása, mint például a PacePro, ami segít okosan, jó erőbeosztással futni, a ClimbPro ami az emelkedők megtételében segít valós időben, és még sok más egyéb.

nagyobb képért kattints a képre

Mit is csinál valójában a Race PRO és a climb PRO funkció, mondjuk verseny körülmények közt? Az órának elég megadni azt a célidőt amit szeretnénk a verseny folyamén elérni. Az óra tisztában van azzal, hogy milyen az erőnlétünk, és ha felvisszük a verseny nyomvonalát az órába a nyomvonal alapján az óra tudni fogja, hogy mikor jön emelkedő, lejtő és sík szakasz, így figyelve a terhelésünket verseny közben, javaslatot mutat a za dott szakaszok tempójára, hogy ne legen túlterhelés és besavasodás, miközben igyekszik kihozni a maximális tempót ami a verseny végéig kitart és a legjobb eredményt szolgálja.

Több változat a Bluetooth kapcsolaton kívül Wi-Fivel is el van látva. Az ismertebb sportközösségi oldalakhoz is könnyű a csatlakozás, és az órára rengeteg zenét is le lehet tölteni.
Az alábbi listában megtalálod az összes kapható változatot. Ha a kis képre vagy a modell nevére kattintasz, akkor részletesen megismerheted az adott változatot, illetve meg is tudod vásárolni.

Mindegyik PRO változat tud garmin pay virtuális kártyával történő fizetést, tud zenelejátszást akár spotify-n keresztül, akár telefon nélkül is, képes folyamatos véroxigénszint mérésre, és ami a legfontosabb, van energia manager funkció amin keresztül optimalizálhatjuk a funkciók aktivitását akár alvás, akár napi aktivitás, akár bármely sportolás, közben hogy az óra üzemidejét maximálisan ki tudjuk használni. A PRO változatok mindegyike tartalmaz teljes világot lefedő rekreációs, azaz TOPO és városi térképet is. A navigáció optimum útvonalon még a legkisebb jelölt ösvényeken is végigvezet.

Napcellás töltés rásegítés 6XPRO SOLARNapcellás töltés rásegítés 6XPRO SOLAR

Legvégül a 6X órák között van SOLAR paneles óra is amely nem csak, hogy az óra processzorának működését és ezáltal az óra fogyasztását képes szabályozni megfelelő beállítások mellett, de a napfénynél az óra üveglapja mint napcella energiát termel, amely az óra működését segítve akár 50-70%-os üzemidő növekedést is képes produkálni. ( figyelem a solar cella nem alkalmas arra, hogy az óra akkumulátorát lemerült állapotból feltöltse, de arra alkalmas, hogy a használat mellett az üzemidőt meghosszabbítsa)

Garmin fenix 6X Pro Solar Titanium, Titan szíjjal

Garmin fenix 6X Pro Solar Titan. DLC Carbon

Garmin fenix 6X Pro Sapphire fekete DLC

Garmin fenix 6X Pro Sapphire fekete DLC

Garmin fenix 6X Pro fekete fekete szilikon szíjjal

Garmin fenix 6S ezüst fehér szilikon szíjjal

Garmin fenix 6S Sapphire Lite Gold palaszürke bőr szíjjal

Garmin fenix 6S Sapphire Rose Gold fekete Nylon borítású szíjjal

Garmin fenix 6S Sapphire Carbon DLC szürke, fekete szilikon szíjjal

Garmin fenix 6S Sapphire Rose Gold szürke szilikon szíjjal

Garmin fenix 6S Pro fekete fekete szilikon szíjjal

Garmin fenix 6S Pro Rose Gold fehér szilikon szíjjal

Garmin fenix 6S ezüst fekete szilikon szíjjal

Garmin fenix 6 Sapphire Titánium titánium szíjjal

Garmin fenix 6 Sapphire fekete DLC fekete Nylon borítású szíjjal

Garmin fenix 6 Sapphire Titanium narancssárga szilikon szíjjal

Garmin fenix 6 Sapphire Carbon DLC szürke, fekete szilikon szíjjal

Garmin fenix 6 Pro fekete fekete szilikon szíjjal

Garmin fenix 6 ezüst fekete szilikon szíjjal

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!