Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon OUTback 500 GTX túrabakancs- aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 34 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB napi 50% akcio

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Webáruház

Salomon S-LAB Advanced Skin 12 Set futóhátizsák (kék-fekete) - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Listaár: 55.990 Ft
Utolsó forgalmazott ár: 38.990 Ft
Súly üresen: 495 g
Szín: kék-fekete
Anyaga: Gyorsan száradó, nedvszívó anyag, 4D háló, mosható, PVC-mentes
Hidratálás: Tartozék: 2db 500 ml ivótasak (soft flask); Opcionális: Salomon Soft reservoir 1.5L-es víztartály (nem tartozék!)
Vízállóság: nem
Űrtartalom: 12 L
Extra: síp, izolációs fólia
Cikkszám: L396873
AKCIÓ IDŐTARTAMA: a készlete erejéig

Termék ismertető

Salomon Advanced skin 12 set hátizsák

A jó felszerelésről ne mondj le, csak a felesleges súlyok cipelése legyen a múlté! Az Advanced Skin 12 modern vonalvezetésű, nagyon könnyű, sallangoktól mentes futómellény. Olyan jól illeszkedik a testedhez, hogy nyugodtan tarthatod saját futóstílusodat, nem fog akadályozni benne. Szinte észrevétlen marad, miközben ott van minden szükséges dolog a kezed ügyében. Nem csúszkál, nem szoros, jó légáteresztő, kényelmes.

A fenti képen láthatod ennek a terméknek a színeit. A többi kép a fekete-piros változatról készült

Csak az, amikre szükséged lehet, de az hiánytalanulCsak az, amikre szükséged lehet, de az hiánytalanul

Stabilitás és rugalmasság

A Sensifit technológia pontos illeszkedést tesz lehetővé. A felszerelésed igazodik hozzád, s nem neked kell ahhoz idomulni. A terhelés egyenletesen oszlik el, s a futómellény csak éppen annyira feszes, amennyire kell. Nem szorít sehol, nem akadályoz semmiben.

A futómellény igazodik hozzád, nem te a mellényhez. Állítsd be úgy, ahogyan neked kényelmes!A futómellény igazodik hozzád, nem te a mellényhez. Állítsd be úgy, ahogyan neked kényelmes!

Fontos a kényelem!

A legjobb formádban sem tudsz jól teljesíteni, ha nem jó a felszerelésed. A Salomon Advanced Skin 12 Set nagyon kényelmes és könnyű. Az anyagválasztásnál a praktikum mellett a kényelem is fontos szempont volt. Jó légáteresztő, gyorsan szárad, a lapos varratok nem dörzsölik ki a bőröd még akkor sem, ha maximális erőbevetéssel sportolsz. Ideális partnered a terepen.

Állítsd be úgy, ahog neked a legkényelmesebb! (balra)Oldalról nyitható, cipzáras kenguruzseb, benne egy izolációs fólia külön egy belső zsebben (jobbra)Állítsd be úgy, ahogy neked a legkényelmesebb! (balra)
Oldalról nyitható, cipzáras kenguruzseb, benne egy izolációs fólia külön egy belső zsebben (jobbra)

A minimalizmus nem igénytelenség!

Semmi felesleges dolgot nem találsz ezen a futómellényen, de nem is hiányzik róla semmi. Amire szükséged lehet sportolás közben, minden elfér benne, s könnyen el is érhető. Nem kell hosszasan bajlódni a pakolással, s mégis kézre fog állni, ami éppen kell. A súlyelosztás is kiváló.

Fogyassz elegednő folyadékot! 500 ml-es lágy kulacs (balra), hőszigetelő betét 1.5 literes víztartálynak (jobbra)Fogyassz elegendő folyadékot!
500 ml-es lágy kulacs (balra),
hőszigetelő betét 1.5 literes víztartálynak (jobbra)

Hidratálás

Amikor szomjas vagy, már késő! - Hangzik el gyakorta az intelem. A Salomon Advanced Skin 12 Set-tel ez sem lehet gond! Két 500 ml lágy kulacs tartozik hozzá, s ezeknek a vállpántokon egy-egy zseb is van. Futás közben kéz használata nélkül is tudsz folyadékot venni magadhoz. Külön beszerezhetsz hozzá egy 1.5 literes lágy víztartályt ivócsővel. A futómellényhez tartozik egy hőszigetelő tasak. Ha ebbe teszed a tartályt, lassabban melegszik fel a víz.

Lehet, hogy botokra is szükséged lesz? Semmi gond, rögzítheted őket egy laza mozdulattalLehet, hogy botokra is szükséged lesz? Semmi gond, rögzítheted őket egy laza mozdulattal

TechnológiákHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!