Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Hanwag Singati jakbőr bakancs - aranyóra

Hamarosan elvihető lesz ez a jakbőr bakancs 23.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebooakon!

összehasonlít 54 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

inov-8 Mudroc 290 terepfutócipő - KIFUTOTT TERMÉK

Extrém terepen is versenyképes!
0 Ft

Nem tudja mit vegyen szeretteinek?

Ajándékutalványok

Ajándékozzon sportruházatot, sportfelszerelést vagy navigációt családtagjainak/barátainak!
Vásároljon nekik MultiNavigator ajándékutalványt! Így a megajándékozotté a választási lehetőség, és egészen biztosan elnyeri tetszését az ajándék!

Magazin

inov-8 PÁLYÁZATOK

Magazin / TESZTEK / inov-8 PÁLYÁZATOK

Pályázó: Bíró Zsolt

Az is megfordult a fejembe, hogy cipő vissza és inkább maradok valami átlagosnál.
Szerencsére nem tettem. Két hónapra volt még szükség ahhoz, hogy elmondhassam a lefutott 10 Km után sem érzem úgy, hogy a lábamnak ez sok volt. Az inov-8 tökéletesen teszi a dolgát. Engedi, hogy futás közben magam mögött hagyjam a mindennapokat. Átkerülhessek egy új világba, melyben csak én vagyok és a táj. A táv vége felé csak azt érezzem, hogy hoppá, már megint végett ért a kör és már megint hamarabb mint legutóbb.

A PÁLYÁZÓK NÉVSORA

Szeretnénk megköszönni mindenkinek, hogy időt szakított pályázatának megírására függetlenül attól, hogy nyert e vagy sem.Itt nincsenek vesztesek, hiszen ha elolvassátok a pályázatokat láthatjátok szoros volt a küzdelem!

Kovács Zoltán cipőpályázat 2009

Szeretném benyújtani a pályázatom az alábbi cipőre, amely az inov-8 F-Lite TM 230 futócipő 42-es méretben. Mint az első magyar Rafting Világbajnok csapat tagja írom ezt a pályázatot. Edzéseinkben nagyon nagy szerepe van a futásnak, mind aszfalton mind pedig könnyű terepen és ezért gondoltam, hogy ez a cipő nagyon megfelelő lenne.

Kukucska Attila cipőpályázat 2009

1999. óta a Fővárosi Tűzoltóságnál vagyok hivatásos tűzoltó, sok futóversenyen képviseltem a szervet, pl. Bécs-Pozsony-Budapest, Ultrabalaton stb. Egyszer kijutottam Párizsba is, nemzetközi tűzoltó futóversenyre. Itt egyébként különféle erőversenyek is vannak, ahol sokat kell futni, teherrel, akár légzőkészülékkel (18 kg) a hátadon.

Szopori Éva cipőpályázat 2009

A sport múltam, jelenem ismert. Építő kritikáim, együtt működő képességem, őszinte észrevételeim, megbízhatóságom szintén ismertek. (Remélem meggyőztem a bíráló csapatot)

Balla Sándor cipőpályázat 2009

Már mindent megnyertem, amit egy hazai tájfutó itthon elérhet. Fiatalabb koromban többször indultam nagy nemzetközi versenyeken, közvetlenül az élmezőnyben sikerült végeznem. Most már csak a szenior versenyeken indulgatok. Elég eredményesen. Idén 4 bajnoki, összetett bajnoki cím és több helyezés is kerekedett.

Seffer Dávid cipőpályázat 2009

20 éves koromtól kosarazom Budapest A bajnokságban, és emellett rákaptam a futásra, majd a triatlonra. Abszolút hobbifutónak tartom magam, elsősorban a hosszútávokat szeretem.

Vásárhelyi István cipőpályázat 2009

A terepfutás számomra nemcsak a téli hónapokban fontos, hisz a sportoláshoz minden évszakban a megfelelő környezetet nyújtja. Távol a városi nyüzsgéstől, rossz levegőtől, a nyugalmat és a szabadságot, a gondolatokban való elmélyülést találom meg benne, ha magamban futok.

Bogos Tamás cipőpályázat 2009

A Karrimoron ismerkedtem meg az Inov-8 márkával.Tudtam, hogy az élversenyzők mind ilyen cipőben indulnak, és abban az ítéletidőben legjobb tudomásom szerint egyetlen ilyen cipő sem esett szét, ellentétben az én VJ Sarvámmal.

Bereczki Máté cipőpályázat 2009

Az eredményeimből látszik, hogy a magyar mezőnyben lényegében már minden eredményt elértem, amit elérhettem. Ennek ellenére természetesen jövőre is célom, a Magyar Bajnokságokon való minél jobb szereplés, de az ezekre való felkészülést teljes mértékben alá rendelem a jövő évi dániai Junior Világbajnokságon való sikeres szereplés reményében.

Csányi László (Csanya) cipőpályázat 2009

Szeretném megkönnyíteni a dolgotokat ezért jelentkezem a pályázatra. Hiszen az F-lite nem csak, hogy passzol a szemem színéhez hanem még a méret ( 46 ) is stimmel. Jesssszzzzz! A nehezén aszem túl vagyunk.

Vékony Vanda cipőpályázat 2009

Szüleim révén beleszülettem a tájfutásba (illetve kicsit az atlétikába is). 2008-ban 9 évesen kerültem először fel a N12-es ranglistára, idén majd 30 pontot javítottam a ranglista eredményeimen, ami mutatja, hogy szeretnék eredményes versenyző lenni, noha koromnál fogva még a munka elején tartok, (De az idő nekem dolgozik).

Kovács Attila cipőpályázat 2009

Talán azt tartom jó tulajdonságomnak, hogy a legnagyobb versenyeken tudom kihozni magamból a legjobb teljesítményeket. Meg is jegyezte nemrég egyik sporttársam: "Te az idén csak egy hazai rádiós tájfutó versenyt nyertél, az országos bajnokságot..."

Dombovits Péter cipőpályázat 2009

Fő hobbitevékenységem a teljesítménytúrázás. Ide s tova 6 éve űzöm ezt a gyönyörű sportot. Eleinte tényleg csak hobbi szinten gyakoroltam a túrázást, de mára már az életem egy elég jelentős részévé vált. Kevés hétvége múlik el úgy, hogy ne húznék túrabakancsot.