Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

inov-8 Race Elite 140 viharkabát - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a viahrakbát 35.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 24 500 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mi rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Asics futócipő akció akár -60% kedvezménnyel

Akár 60%-ot is megtakaríthatsz, ha ezek közül az Asics futócipők közül választasz. Jó böngészést kívánunk! Nem találtad meg a legjobbat? Nézd meg teljes kínálatunkat! Gyere be a boltba, segítünk!

összehasonlít

Salomon Speedcross 5 (női) futócipő (piros)

Ez is jó áron
29 990 Ft

Magazin

Salomon futócipő TESZT egy hétig, minden nap május 13-tól 19-ig

2019. 05. 06. 09:47


Személyes kipróbálhatod a Salomon új futócipő kollekciójának legnépszerűbb futócipőit. A Speedcross 5 és a Sense Ride terepfutócipőket. Azt hiszem, az e heti esőzések pont annyira feláztatják a talajt a Népligetben, hogy a mellettünk lévő kis domb és a park, ideális lehetőség a cipők alapos tesztelésére.

Nincs más dolgod mint eljössz, (hozol magaddal futócuccot), ingyenes parkoló van az udvarban, a teszt cipőket mi adjuk, s mehetsz is ki egy gyors edzésre a Népligetbe. Ha mázlid van, veled tart Ádám Tóth OCR is, mert ő napközben is sokszor itt tolja le a napi edzésadagjának egy részét. Tehát futósulit is kaphatsz tőle, meg sok jó tanácsot.
Ha biztosra akarsz menni, akkor jelezd előre mikor jönnél a cipőpróbára.
Továbbá 14-én kedden este záráskor kezdődik egy közönségtalálkozó is ahol Péter Gyurkó Salomon futónagykövet beszámol tapasztalatairól, aki nem rég volt a Kéktúra futáson.
Továbbá ott lesz a multiNavigátor UltraBalatonon futó 3 fős csapata is. Mesélnek a UB felkészülésről és a teljesítésről is.
Lehet az előadóktól kérdezni majd.

Speedcross 5 (férfi) futócipő (kék-fekete)
Tesztelhető méretek: UK 7.5-től 11.5-ig

Speedcross 5 (női) futócipő (cseresznye)
Tesztelhető méretek: UK 4.5-től 7.5-ig

Sense Ride 2 (férfi) futócipő (piros)
Tesztelhető méretek: UK 7.5-től 11.0-ig

Sense Ride 2 (női) futócipő (kék)
Tesztelhető méretek: UK 4.5-től 7.5-ig

Predict RA (férfi) futócipő (fekete)
Tesztelhető méretek: UK 7.5-től 11.5-ig

SONIC RA 2 (férfi) futócipő (kék)
Tesztelhető méretek: UK 7.5-től 11.0-ig

SONIC RA 2 (női) futócipő (piros)
Tesztelhető méretek: UK 4.5-től 7.5-ig

SONIC RA Max 2 (férfi) futócipő (kék)
Tesztelhető méretek: UK 7.5-től 11.5-ig

SONIC RA Max 2 (női) futócipő (kék)
Tesztelhető méretek: UK 4.5-től 7.5-ig

Nálunk nem csak tesztelheted a legújabb Salomon Speedcross és Sense Ride futócipőket, de meg is vásárolhatod. Üzletünk immár hivatalosan is Salomon S/LAB lelőhely. Válogass a cipők mellett a többi vadonatúj és régebbi S/LAB termékekből is!

S/LAB futóruházat

S-Lab Exo HZ SS Tee (férfi) futófelső (piros) S-Lab Exo HZ SS Tee (férfi) futófelső (fehér) S-Lab Exo HZ SS Tee (férfi) futófelső (piros)

S-Lab Exo HZ SS Tee (női) futófelső (fehér) S-Lab Sense Tank (féri) ujjatlan futópóló (fehér-padlizsán) S-Lab Sense Tank (féri) ujjatlan futópóló (fehér)

S-Lab Sense Tee (férfi) futópóló (fehér-világoskék) S-Lab NSO (női) futófelső (lila) S-Lab NSO (női) futófelső (fekete)

S-Lab NSO (férfi) futófelső (lila) S-Lab EXO ZIP Tee rövidujjú (férfi) futópóló (zöld) S-Lab Light JKT (női) futódzseki (pink)

S-Lab Light JKT (férfi) futódzseki (kék) S-Lab Skirt futószoknya (pink) S-Lab Skirt futószoknya (kék)
S-Lab Light Short 3 (női) futóshort (pink) S-Lab Light Short 3 (női) futóshort (fekete) S-Lab Short 3 (női) futóshort (kék)
S-Lab Short 4 (férfi) futóshort (piros) S-Lab Short 6 (női) futóshort (lila) S-Lab Short 6 (férfi) futóshort (kék)
S-Lab Short 6 (férfi) futóshort (fekete) S-Lab Short 4 (férfi) futóshort (fekete) S-Lab Sense Boxer (férfi) futó boxer aláöltözet
S-Lab Support Half Tight (férfi) futóshort aláöltözet S-Lab Beanie Light könnyű futósapka (több szín) S-Lab Sense Visor (fehér)S/LAB kompressziós ruházat

S-Lab Exo SS Tee (női) futófelső (pink) S-Lab Exo Half Tight (férfi) kompressziós rövidnadrág S-Lab Exo Half Tight (női) kompressziós rövidnadrág
S-Lab Twinskin (férfi) kétrétegű kompressziós short (fekete)


S/LAB futóhátizsákok és -mellények

S-Lab Modular Belt U futóöv (fekete-kék) S-Lab Modular Belt U futóöv (fekete-piros) S-Lab Sense Ultra 8 Set futóhátizsák (piros)

S-Lab Sense Ultra Set futóhátizsák (piros-szürke) S-Lab Sense Ultra Set futóhátizsák (szürke-fehér-piros) S-Lab Sense 2 Set futóhátizsák (piros)

S-Lab Sense Ultra 5 Set futóhátizsák (piros) S-Lab Sense Ultra 2 Set futóhátizsák (kék) S-Lab Sense 2 Set futóhátizsák (fekete)

S-Lab Sense Ultra 5 Set futóhátizsák (kék) S-Lab Sense Ultra 5 Set futóhátizsák (fekete) S-Lab Advanced Skin 5 Set futóhátizsák (piros)

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!