Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

inov-8 Race Elite 140 viharkabát - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a viahrakbát 35.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 24 500 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

cipőt ajánlunk terepfutóknak

Salomon Sense Ride 2 (férfi) futócipő (bordó)

25 990 Ft

összehasonlít

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
65 900 Ft

Kezd el most a futást

Asics Gel-Kayano 25 férfi futócipő (kék-citrom

Az ASICS legmenőbb és legnépszerűbb stabil futócipője most 21.000Ft-al jobb áron

34 990 Ft

összehasonlít

Magazin

Sárosan legyél nyerő!

2014. 01. 22. 13:22


Egyetlen facebook szavazattal is nyerő lehetsz!

Sárosan legyél nyerő - pályázat

Tavaly március 15-én még tél volt, most január 15-én még mindig kora ősz van. Az idei télről még mindig nem tudunk semmit. Eddig úgy néz ki, Amerikában érzi jól magát. Nekünk marad a ködös-párás-saras változata.
A felkészülésünk a körülmények ellenére folyamatos, ha a terepen futunk kicsit csúszkálunk, néha esünk-kelünk, de haladunk, aminek eredménye van. Erre az eredményre vagyunk kíváncsiak. Töltsétek fel meglévő saras vagy különleges futás vagy sporttevékenységed alatt, után készült képedet vagy rólad vagy általad készítettet. mutasd meg piszkosul jól is tudsz kinézni. A játékot a facebookon az inov-8 Hungary profilban tudjuk bonyolítani, látogasd meg, ha van képed hozzá töltsd fel, ha nincs képed csak arcod, akkor szavazz a feltöltött képekre amelyek a leginkább elnyerik tetszésedet.

Hogy legyen egy kis motiváció, három felajánlásunk is van.

  1. Ha feltöltesz képet részt veszel a játék sorsolásán ahol a világ legkényelmesebb terepfutócipőjét nyerheted meg az inov-8 Bare Grip 200 cipőt.
  2. Ha aktív vagy és a saját képeddel sikerül a legtöbb like-ot begyűjtened, a legtöbb szavazatot begyűjtő kép feltöltőjét egy inov-8 Base Elite 200 hosszú ujjú felsővel jutalmazzuk. Azaz minden kép részt vesz egy sorsoláson.
  3. Továbbá minden szavazó is jutalomban részesülhet, azaz a szavazók közt kisorsolunk 3db inov-8 csősálat.

A képre kattintva megismerkedhetsz a pólóval. A képre kattintva megismerkedhetsz a cipővel. A képre kattintva megismerkedhetsz a csősállal.


Mocskosan nagy ötlet, de mik a feltételek?

Pénzt fizetünk azért, ha felpróbálod. Nem hiszed? Kattints a képre!Már egy próba is pénzt ér neked. Nem hiszed? Kattints a képre!Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!