Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin fenix 6 Sapphire Titanium - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz az okosóra akár 88.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 249 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Tölds fel könnyedén kütyüidet

Brunton Pulse 1500 hordozható áramforrás

Kicsi és könnyű energiaforrás, amit lazán zsebre vághatsz. USB-n fel tudod tölteni telefonod, USB-s fejlámpád bárhol és bármikor. Nem érdemes elindulni nélküle!

1 990 Ft

összehasonlít

Webáruház

Silva Cross Trail 5 fejlámpa - KIFUTOT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Listaár: 29.900 Ft
Utolsó forgalmazott ár: 26.990 Ft
Áramforrás: 4x AA (külső tartóban)
Felhasználási terület: futás, terepfutás, kerékpározás, sielés
Fényáram: 500 lumen
Hatótáv: 130 m (max fényerőn)
Ház anyaga: ABS, Aluminium, PC, TPU
Súly: 78 g (csak a lámpa)
Tartozékok - kiegészítők: fejpánt, kerékpáros és sisak adapter
Üzemidő: 4-90 óra üzemmódtól függően
Világítási típusok: erős, közepes, kicsi és villogó
Vízállóság: IPX5 mérsékelten vízálló
Cikkszám: 37691
AKCIÓ IDŐTARTAMA: A készlet erejéig

Termék ismertető

A Silva Cross Trail 5 egy igazán könnyű és kényelmes lámpa, amelyet többféle módon is használhatsz. Természetesen mindenekelőtt fejen viselve, a tartozék pánttal. Futáshoz, sífutáshoz, sítúrázáshoz, természetjáráshoz tökéletes. A tartozék kiegészítőkkel sisakra is rögzítheted, vagy kedvenc bringád kormányára szerelheted. Fényereje a gyorsan szaladó kilométereken is teljesen megfelelő.

Mint minden Silva fejlámpa, ez is rendelkezik intelligens fénnyel.
Sok más gyártmánynak gyengesége, hogy van egy főfény, ami még a tőlünk elvárt távolságra hatékonyan el is világít, de a közvetlen környezetünk homályba vész, sötétség vesz körül.
Az Intelligent light erre nyújt megoldást. A fókuszált főfény mellett egy szélesebb, határozatlan szélű fénynyalábot is kibocsát, amivel messzire nem látunk ugyan, de a környező bokrokat, lábunk előtti köveket igen. AA típusú elemekkel vagy akkumulátorokkal használható, 4 darab kell belőle.

Az üzemidő nagymértékben függ a használat módjától. Ha állandóan teljesen fényerőn használjuk (500 lumen), akkor 6 órával számolhatunk. Nagy hidegben ez 4 órára csökkenhet. Egy átlagos futóedzéshez, versenyhez ez bőven elég, de akár egy éjszakai kiránduláshoz is elegendő (ekkora teljesítmény folyamatosan nem is kell. A hatótáv 130 méter.

Valamit valamiért. A leggyengébb világítási mód (80 lumen) csak 50 méterre hasít, cserébe viszont 90 óráig képes erre (hidegben is 70 óra).

A kettős fénynyaláb változása a lámpa döntésétől függően

A Silva Flow Light technológiáról

A Silva intelligens világítási módja a fókuszált főfény mellett egy szélesebb fénynyalábot is ad, hogy a környezetünket is lássuk magunk körül, ne csak távolra világítson. A sokoldalú felhasználási lehetőséget növeli ennek továbbfejlesztése, a Flow Ligth. A rendszer lényege, hogy a gyors helyzetváltoztatással járó sport (mint pl. kerékpározás) erősen fókuszált, távolra ható főfénnyel világít, a szélesebb, szórt fény mellett. Közepes tempónál (mint pl. a sífutás) ez az arány a szélesebb szórt fény javára változik, míg a relatíve lassabb mozgáshoz igazodva a fókuszált fény helyét átveszi a széles, nem fókuszált fény. A váltás fokozatmentes, a lámpa foncsor döntésének megfelelően változik a foncsor fordításával. Azaz minél jobban a lábunk irányába világítunk, annál jobban a szórt homogén fény veszi át a teljesítményt a központosított távoli erős fénnyel szemben.

Tartozékok

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!