Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin fenix 6X Pro Sapphire Carbon DLC - aranyóra

A mai arany óra elkelt! A szerencsés nyertes, aki elsőként lecsapott rá: mkaresz

összehasonlít 239 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Asics MetaRun prémium futócipő

Nyerd meg egy cipőpróbával
59 990 Ft

A futócipőt áploni is kell

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Letölthető útmutató

Magyar nyelvű használati útmutatók Garmin készülékekhez

A Garmin termékek magyar nyelvű használati útmutatói pdf formában letölthetők. Cikkünkben csoportosítva megtalálod ezeket a termékeket, és a letöltéshez vezető linket

Webáruház

Garmin D2 Charlie Aviator Bőr

Termék rendelhető | Rendelési útmutató

Ára: 264 900 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 264.900 Ft
Partnerár: 249.900 Ft
Méret: 51 x 51 x 17,5 mm
Kijelző: 30,4 mm képátló (240 x 240 képpont) napfénynél is olvasható, színes, transzflektív MIP
Súly: 98 g
Akkumulátor: Újratölthető lítium ion akkumulátor
Üzemidő: okosóraként: akár 12 nap; GPS módban: akár 20 óra; UltraTrac: akár 35 óra
Vízállóság: 10 ATM
Úszik a vizen: nem
GPS vevő típusa: GPS és GLONASS
Memória: 16 GB
Szívritmusmérő: csuklón, opikai elven; opcionális Garmin HRM mellkasi pánt is hasznlálható
USB: nem
Útpontok: a memóriakapacitás erejéig
Útvonal: a memóriakapacitás erejéig
Garmin Connect kompatibilis (online közösség, ahol elemezhetők és megoszthatók az adatok): igen
Automatikus szinkronizálás számítógéppel: Wi-Fi/Bluetooth/ANT+
Garmin Training Center szoftver kompatibilis: nem
Virtuális edzőpartner: nem
Edzések (versenyzés korábbi edzésekkel): igen
Auto Pause (szünetelteti az edzést időre vagy sebességre): igen
Auto Scroll (az adatképernyőket váltja automatikusan): nem
Multi-sport (egy gombnyomásra vált sportágat): igen
Auto Lap (automatikusan új kört indít): igen
Fejlett edzések (egyedi, célorientált edzések): nem
Egyéb: Connect IQ alkalmazások, repülős, golf funkciók
Garancia: 12 hónap magyar importőri garancia
Cikkszám: GG010-01733-31
blekk Frájdély

Termék ismertető

Üdvözöljük a D2 Charlie repülős óra által kirobbantott légi navigációs készülék forradalomban.

Gazdag funkciókínálata olyan fontos dolgokat tartalmaz, mint a színes térképek, időjárási adatok, útpont-referencia, és tartalék navigációs funkciók a pilótafülkében. Mozgathatja, nagyíthatja a térképet, így könnyedén láthat át nagyobb területet, melyen megjelennek a repülőterek, útpontok, terepi információk, akadályok vagy az időjárás. Bármerre is utazzon, az okos értesítések (e-mailek, üzenetek, riasztások és egyebek) közvetlenül az óra kijelzőjén jelennek meg, így útja során is tájékozott maradhat. A repülések között a legújabb sportfunkciók segítik a pihenésben - például a beépített Elevate, csuklón mérő szívritmus-érzékelő vagy a napi tevékenységét nyomon követő aktivitásmérő. Ezen felül edzését elemezheti, így biztosítva, hogy elérje fitnesz céljait is.

Prémium anyagok, elegáns stílus

Felső kategóriás anyagokból készült, mely gyémántszerű szénnel (DLC) erősített titán lünettát tartalmaz. Kiviteltől függően a D2 Charlie repülős óra elérhető bőr szíjjal vagy titán pánttal. Mindegyik változat fényes, nagy felbontású, színes Garmin Chroma kijelzőt és LED háttérvilágítást tartalmaz, mely biztosítja a remek láthatóságot még napfényben is. Mindkét verziónál a lencse domború, rendkívüli karcállóságú zafírkristály. A QuickFit óraszíjak használatával gyorsan az alkalomnak megfelelő megjelenésűre változtathatja, a Connect IQ online felületről beszerezhető óraszámlapokkal, alkalmazásokkal vagy widgetekkel pedig még jobban személyre szabhatja óráját.

Részletgazdag térképek

Repülős üzemmódban a D2 Charlie karóra részletes, mozgó térképeket jelenít meg, melyek átfogó repülési adatbázissal segítik útja során. Mutatja a közeli navigációs segédpontokat, repülőtereket, kereszteződéseket és egyéb VFR referenciákat, például utakat, településeket vízrajzot. Fejlett Direct-To funkcióival több útpontot is megadhat, vagy közvetlenül repülhet az egyik pontra az útvonala során. Repülés közben láthatja útvonalát a GPS-es térképen, vagy követheti a HSI mutatót a céljáig. Saját útpontjait megadva bármilyen olyan pontra is navigálhat, melyet nem tartalmaz eredetileg az adatbázis. A különálló közeli gomb segítségével megjelennek a legközelebbi repülőterek, ha gyorsan le kell szállni műszaki hiba vagy egyéb vészhelyzetben.

Időjárás radarképpel

Hogy egy pillantással felmérhesse az időjárást az indulási, érkezési repülőtereken vagy út közben, a D2 Charlie arra alkalmas telefonnal használva letöltheti a helyzetfüggő meteorológiai jelentéseket (METAR) vagy előrejelzést (TAF) - beleértve a szél, láthatóság, csapadék, felhőzet, hőmérséklet, harmatpont, barometrikus nyomás és egyebek. A gyors gombot használva - Direct-to és Le gombok - nagy felbontású radarképet (NEXRAD) vetít a térképre.

Automatikus repülés naplózás

A vezeték nélküli kapcsolódással leegyszerűsítheti a repüléstervezés és a naplózással járó folyamatokat. Felszálláskor az óra érzékeli a repülő emelkedését és automatikusan elindítja a naplózó funkciót, mely elmenti a repülés hosszát, idejét teljes repülési időt és útvonalat. Ha véget ért a repülés, szinkronizálja adatait okos telefonján keresztül a flyGarmin.com oldalra és a Garmin Pilot alkalmazásba.

Repüléstervezés egyszerűen

Bár az órán is létrehozhat útpontokat és útvonalakat, egyszerűen használhatja a vezeték nélküli Connext rendszert is, így a Garmin Pilot alkalmazást futtató iPad tabletjével vagy egyéb, arra alkalmas készüléken is megteheti mindezt kényelmesebben. Az óra ezen felül GPS helymeghatározóként is működik a GPS-szel nem rendelkező Garmin Pilot alkalmazást futtató tabletek számára. A beépített Wi-Fi kapcsolatának köszönhetően a D2 Charlie vezeték nélkül képes frissíteni az előre betöltött adatbázisát. Mindezt korlátlanul.

Személyre szabható funkciók

Személyre szabható adatmezőivel a D2 Charlieról könnyű leolvasni a fontos adatokat - például a GPS sebességet, GPS irányt, távolságot az útpontoktól/repülőterektől, becsült hátralevő menetidőt, irányt, siklási arány és egyéb, hasznos repülési adatokat. A hasznos magasságriasztás beállítható, hogy jelezze, ha eléri vagy elhagyja a megadott magasságot. A stopper pedig hasznos lehet, az időre történő megközelítéseknél vagy a repülési szakaszoknál. A légnyomásmérő 12 500 láb felett rezgéssel jelez, amikor szükséges lehet a külső oxigénellátás. Számos egyéb riasztás állítható be, például üzemanyagtartály váltásra vagy egyéb, idő szempontjából kritikus eseményekre.

Fejlett multisport képességek

A repülős funkciók teljes tárháza mellett a D2 Charlie átfogó sport, edzési, fitnesz és szabadtéri navigációs funkciók kínál. Fiziológiai méréseket, futásdinamikát, tevékenységkövetést és számos olyan elemzési lehetőséget biztosít, mellyel erőnlétét fejlesztheti és elkerülheti az esetlege sérülést. Számos előre betöltött alkalmazását használhatja többek között futásnál, úszásnál, kerékpározásnál, evezésnél vagy síelésnél. Ezen felül az ingyenes Garmin Connect Mobile alkalmazással letölthet akár 40000 golfpályát azok részletes térképével, adataival, így digitális pontkártyaként használva óráját. A Garmin Connect online közösségből számos edzéstervet tölthet le, melyek segítik még hatékonyabban edzeni.

Még több lehetőség a kapcsolódásra

Az okos értesítések használatával a D2 Charlie a táskában hagyott telefonról is közvetíti az adatokat, így mutatva a bejövő üzeneteket, értesítéseket, hívásokat. A Garmin Connect Mobile segítségével automatikusan felölthet a közösségi médiákba, hangos értesítéseket kaphat vagy vezérelheti telefonja zenelejátszóját. Ezen felül a VIRB akciókamerákat is vezérelheti, elindítva/megállítva a videofelvételt vagy fotókat készíthet.

A doboz tartalma

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!