Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon S-LAB XA Amphib - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez az futócipő 16.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 39 990 Ft

Részletes kosár >>

A kosár üres

Összehasonlítás

napi akciók

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

CW-X Stabilyx Knee Support térdvédő, női

A térd izmainak és szalagoknak az együttesét kíméli, csökkenti a sérülések keletkezését, a már meglévők gyógyulását könnyebbé teszi.

13 950 Ft

összehasonlít

Webáruház

trail multiNavigátor 2017 Vértes - Garmin futam A táv nevezés

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 3 900 Ft

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Nevezési díj: 3.900 Ft
Partnerár: 3.500 Ft
A futam neve: Garmin A táv (advanced race)
A futam jellege: szabadon választott ösvényfutás
A futam távja: 2×10.12km légvonal - akármennyi szint
A verseny helyszíne: N47.409328° E18.294701° Pusztavám térsége
Az esemény időpontja: 2017. március 19. vasárnap rajt - 8:00
A futam szintideje: 240 perc (5 óra)
Nevezés/regisztráció határidő: 2017. március 16. csütörtök
Előnevezési díj: nincs
időmérés: Saját GPS-es órával vagy biztosítunk PS loggert
Kategória bontás: - 20 év, 20-39 év , 40 év +
Díjazás: abszolút leggyorsabb ajándék + érem, minden befutó oklevél + egyedi útvonal elbírálások utólag
Hegyifutó kupasorozat: nem
Extra: Tájfutó verseny nyilt kategória indulási jog egyik napon
Válaszd ki a születési éved

Termék ismertető

Ezt "terméket" azért hoztuk létre, hogy a 2017. március 19-én vasárnap reggel 8:00-kor rajtoló Garmin trail multiNavigátor ösvényfutó versenyre (Advanced race egyedileg tervezett nyomvonalú futás) tudjatok aránylag kulturáltan regisztrálni és nevezni, és a nevezési díjat akár online kifizetni.

A verseny lezajlott, Tugyi Levente (Leves) a tavaszi Spartacus kupa tájfutó verseny első napos tömegrajtos felnőtt futamát biztosan hozta, majd másnap a vadászrajtos futamot biztosan hozva 80 perces futást követően nekivágott meghódítani a Gesztesi várat. 29.61km táv, 2:08:34 idő, 4:21 tempó, 377m szint
Igazán szép teljesítmény, mert ezzel a tempóval a másik két futamot is nyerte volna Leves.

Sajnos az oldal paraméterezés és kialakítása nem a verseny nevezésre/regisztrációra lett kitalálva, így néhány beégettet nem odaillő elnevezés is előfordul, de próbáljunk meg elvonatkoztatni és a nevezést mintha termékrendelést csinálnád. Ami egyetlen alapesetben kevésbé megfejthető paraméter változó van az az életkor azt muszáj lesz kiválasztani. A nevezés(vásárlás) során a kötelező mezőket kérjük kitölteni, és a megjegyzés rovatba még bármi óhaj-sóhaj-panasz-bánat belefér. Mindent elolvasunk és ha kell e-mailon vagy telefonon egyeztetünk és keresünk megoldást rá. Online bankkártyás vásárlással is tudsz fizetni nevezési díjat, de kérlek a termék átvételénél a (terméket) rajtcsomagot átveszem boltban vagy versenyen jelöléssel lásd el, hogy véletlen se rakjon rá 1.500Ft futárszolgálat díjat.

Ehhez a futamhoz jól jön egy Garmin GPS-es sportóra, navigátor segédnek Ehhez a futamhoz jól jön egy Garmin GPS-es sportóra, navigátor segédnek

Nézzük mire is adod a fejed, ha itt nevezel:

A futás majdnem egy klasszikus ösvényfutás lesz. Miért majdnem?
Mert itt két biztos pont van a rajt/cél és a köztes pont (Gesztesi vár N47.468056°, E18.395833°) valamint az erdőben található már meglévő ösvények földutak, kerékpárutak és aszfaltozott utak. Ezek bármelyikét használhatod, hogy elérd a köztes pontot és visszatérj a célba. Lényeges, hogy ösvényfutásról van szó és nem tájfutásról, tehát nem térhetsz le a meglévő kijelölt turistaútról vagy esetleg jelöletlen ösvényekről. Sőt vannak piros és narancs színnel jelzett területek az erdőben, amik fokozottan védett területek (az erdőben is táblázva van a fokozottan védett területe) ott kizárólag csak a festett turistaútvonalon futhatsz. Tájékozódáshoz bármit lehet használni, felőlem a NASA titkos műholdjaival is kommunikálhatsz közben, vagy kérhetsz hegyi mentőktől is tanácsot, csak akármilyen gépi vagy állati eredetű haladást segítő eszközt nem vehetsz igénybe - hagyatkozz nyugodtan a lábadra és az állóképességedre.

Amit lehet és javasolt is, hogy a verseny előtt fusd be edzésnek is a terepet és tervezd meg a nyomvonaladat. Ez csak ezért lehet fontos, hogy ne érjen meglepetés és navigációs kihívás a futam napján. Amit érdemes a tervezésnél figyelembe venni. Ennél a futamnál a leggyorsabb futót értékeljük, valamint több szempontot figyelembe véve utólag a nyomvonal elemzések után jutalmazzuk

teljesítő futókat, oklevéllel díjazzuk és ha lesznek bátor lányok akkor a lányoknál is értékeljük fenti négy szempontot is.

ha ez a futam számodra túl nehéz lesz kiszalagozott rövidebb futamot is választhatod

A futóverseny egyedisége okán, (mivel nincsenek bárki számára is kötelező fix útvonalak), csak legfeljebb tiltott útvonalak) frissítő állomásokat ennek a futamnak külön nem helyezünk ki, sőt az időmérés is saját GPS-es órával, vagy általunk biztosított loggerrel történik, ezért a versenyzők számára a feladat teljesítése önellátó. Ha akarsz frissítő pontot magadnak, akkor szervezel. Segítséget bárki adhat, mivel a tájékozódásban is kérhetsz kaphatsz saját magad által szervezett segítséget.

Az útvonal itt már nem egydimenziós hanem több variánssal rendelkezik így ha szembe jön veled egy futó vagy turista vagy erdész az a pálya része, nekik nincs elsőbbségadás kötelező, azaz olyan mint amikor edzeni mész magadban az erdőben.

A legfontosabb információk a versenyhez:

FONTOS - senkit sem zárunk ki a futásból még akkor sem, ha a kötelező felszerelést nem vitte magával. Legfeljebb nem lesz értékelhető eredménye, így nem biztos, hogy tudunk teljesítő oklevelet adni. Vagy ha olyan dolgot tett ami a verseny etikájával kevésbé összeegyeztethető, akkor a teljesítő oklevelén - ezt tudatjuk vele és az eredményére (ha nem volt sportszerűtlen) akkor elismerjük, de lehet nem kap jutalmat/ajándékot. Ha az erdőtörvénynek vét akkor nem nekünk kell elszámolni a tettével hanem annak a hatóságnak aki illetékes az adott ügyben.

ha bonyolultnak érzed a futamot lesz kiszalagozott hosszú futam is válaszd azt

a rendezőség elérhetősége a következő telefonszámokon lehetséges: vonalas - ez a verseny napján kevésbé aktív: +361 7 888 888 mobil +36707756583, +36706181907 - ez akkor is aktív lesz.

A verseny elnöke Guttmann Zoltán rendezők:

Eddig nevezettek listája:
(nem automatikusan frissül a lista, 3-24 óra simán eltelhet a nevezés/befizetés és listába írást követően) Garmin trail multiNavigátor futam - nevezések

sorsz.

A versenyző neve

Szül. év

Város

fizetve

1

Tugyi Levente

1994

Miskolc

igen

2

3

4

5

6

7
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!