Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Bear Grylls Gerber Compact Fixed Blade tőr- aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 10 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt ma a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

PNA PDA GPS szervíz

Garmin szervízelés

Szervizünk vállalja PDA, PNA, GPS és GSM készülékek javítását, alkatrészeinek beszerzését, cseréjét.

Olvasd el árainkat! (tájékoztató jellegűek)

Webáruház

Garmin DriveLuxe 51 EU LMT-S Európa

Termék rendelhető | Rendelési útmutató

Ára: 102 900 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 102.900 Ft
Partnerár: 97.755 Ft
Extra: Élettartamra szóló ingyenes térképfrissítési lehetőség
Térképlefedettség: Előre betöltött teljes Európa térkép készülék élettartamra szóló ingyenes frissítéssel
Kijelző: 11.1 x 6.6 cm, átló 12.9 cm (800 x 480 pixel) kétujjas nagyítással
Méret: 14.1 x 8.02 x 1.58 cm
Memória: solid state
Műholdrendszer: GPS
Súly: 231 g
Akkumulátor: újratölthető lithium-ion
Működési idő (óra): több, mint 1 óra
Vízhatlan: nem
Bővíthetőség: class 10 sebességű kártya javasolt
Útpontok: 1000
Hangutasítások: igen
Kimondja az utcaneveket (pl.: "Turn right ON ELM STREET in 500 ft."): : igen (magyarul nem)
Sávinformáció: van
Úticélok automatikus rendezése (optimális bejárás érdekében): igen
Bluethooth kihangosító: van
FM forgalmi információ: igen
Fénykép navigáció (geotaggelt fényképekre navigáció): nem
3D-s térképnézet: nem
Kamera: nincs, de csatlakoztatható hozzá
Egyéb: vezetői éberséget fenntartó rendszerek
Cikkszám: 010-01683-17

Termék ismertető

Garmin DriveLuxe 51 LMT-S autós navigáció

A felső kategóriás kivitel és az okos funkciók találkozás a Garmin DriveLuxe. Ez a prémium navigációs készülék számos okos funkciót kínál, mint például a Bluetooth kihangosítás és valós idejű szolgáltatások. Mindezt egy kecses, fém készülékházban, mely kényelmes, mágneses tartóval rögzíthető az autóban. Lássa pontosan a környezetét a nagy felbontású, üveg kijelzőn, melyen kétujjas nagyítással bármikor ráközelíthet a fontos részekre.

Valós idejű szolgáltatások útja során

Kerekedjen felül a forgalmi akadályokon és keressen alternatív, időtakarékos útvonalakat, majd a valós idejű adatok segítségével kerülje el a parkolóhelyek keresését (nem minden területen érhető el). A forgalmi információkért és a valós idejű időjárásadatokért töltse le a SmartPhone Link alkalmazást arra alkalmas telefonjára (a szolgáltatás a telefon adatkapcsolatát használja, mely további díjakkal járhat), mely közvetlenül a DriveLuxe készülékére küldi át az adatokat. Egyes helyeken láthatja a szabad parkolók számát, a parkolási díjakat vagy éppen LiveTrack, valós idejű követést indíthat, melynek köszönhetően barátai, ismerősei láthatják, merre is jár a hosszú úton.

Valós idejű szolgáltatások útja során

Vezetői riasztások: Ismerje környezetét

Hogy még biztonságosabb legyen a vezetés, a Garmin DriveLuxe jelzi az éles fordulókat, sebességváltózásokat, vasúti átjárókat vagy a vadveszélyt. Ezen felül a navigátor figyelmezteti, ha behajtana egy egyirányú utcába, vagy ha iskola van a közelben. A sebességmérő kamerákról is értesítést kaphat (előfizetés szükséges), a hosszabb utakon pedig a fáradtsága miatt javasol megállókat a készülék.

Vezetői riasztások: Ismerje környezetétVezetői riasztások: Ismerje környezetét

A DriveLuxe okos funkciói

Ha arra alkalmas, Bluetooth-képes okostelefonnal párosítja a DriveLuxe készülékét, számos nagyszerű funkciót érhet el anélkül, hogy a kormányt el kellene engednie. Fogadjon és indítson hívásokat és lássa az okos értesítéseket a navigációs készüléke kijelzőjét használva. Láthatja a bejövő hívások adatait, megjelenítheti a szöveges üzeneteket és naptári információkat anélkül, hogy telefonjáért kellene nyúlnia.

A DriveSmart okos funkcióiA DriveSmart okos funkciói

Esemény érzékelés

Ismerősei megnyugodhatnak, hiszen a DriveLuxe egy esetleges esemény alkalmával automatikusan képes üzenetet küldeni egy előre megadott címzettnek. Ha nem állítja meg a visszaszámlálást, ismerőse az esemény helyének koordinátáival együtt kap egy szöveges üzenetet, így könnyebben megtalálhatja.

Esemény érzékelésEsemény érzékelés

Jobb utazások a TripAdvisorral

Ha ismeretlen területen jár, jó, ha valami a helyes irányba tudja terelni. Ezért található meg a TripAdvisor a Garmin DriveLuxe navigációs készülékekben. Nézze meg az Érdekes Pontok (POI) értékeléseit, így láthatja, melyik hotel, étterem vagy látványosság a legmegfelelőbb az útja során. Így a legnagyobb utazási oldal adatai érhetőek el az autójában, segítve, hogy útja során több hasznos és érdekes dolgot láthasson. Ezen felül a beépített utazástervező segítségével számos szórakoztató úti célt szúrhat be az útvonalába.

Jobb utazások a TripAdvisorralJobb utazások a TripAdvisorral

Maradjon naprakész a Wi-Fi segítségével

A DriveLuxe GPS-e Wi-Fi-t is tartalmaz, így még könnyebbé vált a térképek és szoftverek naprakészen tartása. Ha egy új frissítés jelenik meg és az otthoni hálózata közelében van, a készülék automatikusan megjeleníti az értesítést, majd ha hálózati töltőre csatlakoztatta a GPS-t, az akkumulátor töltése mellett a térképe is megfrissül.

Maradjon naprakész a Wi-Fi segítségévelMaradjon naprakész a Wi-Fi segítségével

Találja meg pontosan az úticélját

A Direct Access funkció segít az olyan bonyolult úticélok esetében, mint a bevásárlóközpontok, repülőterek, ahol fontos, hogy melyik parkolóban áll meg a kívánt üzlet vagy bejárat szempontjából.

Még több találat a Foursquare segítségével

A Foursquare használatával a Garmin DriveLuxe milliónyi további helyet, éttermet és szórakozási lehetőséget kínál. Legközelebbi útján így lehet, hogy egy új kedvenc helyet talál!

Több navigációs lehetőség arra alkalmas Garmin okosórával

Ha arra alkalmas Garmin okosórával (külön vásárolható) társítja, navigációs segítséget kaphat közvetlenül a csuklóján, így parkolás után az utolsó métereket is biztonsággal teheti meg. Nem kell ezentúl aggódnia, hogy nem találja meg autóját a zsúfolt parkolóban, az okosórája iránytűvel mutatja az utolsó ismert parkolási helyét.

Együttműködik a Garmin tolatókamerával

A teljes navigációs megoldásért kapcsolja össze Garmin DriveLuxe készülékét a BC 30 vezeték nélküli kamerával (külön vásárolható), és máris láthatja tolatáskor a járműve mögött található további járműveket, gyalogosokat vagy egyéb akadályokat.

Garmin tolatókamerával is használhatóGarmin tolatókamerával is használható

Készülék kezelése egy központi helyen

Használja a Garmin Express alkalmazást, hogy a Garmin DriveLuxe naprakész legyen. A Garmin Express segítségével egyszerű a szoftverek és térképek frissítése, a kedvenc pontjainak lementése vagy hangok, járművek telepítése.

A doboz tartalmaHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!