Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Silva Scout RC fejlámpa - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a fejlámpa 5.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 9 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Asics MetaRun prémium futócipő

Nyerd meg egy cipőpróbával
59 990 Ft

A futócipőt áploni is kell

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Letölthető útmutató

Magyar nyelvű használati útmutatók Garmin készülékekhez

A Garmin termékek magyar nyelvű használati útmutatói pdf formában letölthetők. Cikkünkben csoportosítva megtalálod ezeket a termékeket, és a letöltéshez vezető linket

Webáruház

Garmin fenix 5 Performer Bundle szürke/fekete óraszíjjal+HRM-Tri

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 198 900 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 198.900 Ft
Partnerár: 189.900 Ft
Méret: 47x47x15.5 mm
Kijelző: 30.5 mm (240x240 pixel) Napfénynél is olvasható, folyamatosan bekapcsolt, alacsony fogyasztású, színes
Súly: 85 g
Akkumulátor: Újratölthető lítium ion akkumulátor
Üzemidő: Több, mint 100 óra UltraTrac módban; több, mint 24 óra GPS-es edzés módban; több, mint 2 hét okosóra módban
Vízállóság: 10 ATM
Úszik a vizen: nem
GPS vevő típusa: GPS és GLONASS
Memória: 64 MB, ebből felhasználható 54 MB
Szívritmusmérő: csuklón, opikai elven; Garmin HRM mellkasi pánt is hasznlálható (HRM-Tri tartozék)
USB: nem
Útpontok: 1000
Garmin Connect kompatibilis (online közösség, ahol elemezhetők és megoszthatók az adatok): igen
Automatikus szinkronizálás számítógéppel: igen - BT (low energy)
Garmin Training Center szoftver kompatibilis: igen
Virtuális edzőpartner: igen
Edzések (versenyzés korábbi edzésekkel): igen
Auto Pause (szünetelteti az edzést időre vagy sebességre): igen
Auto Scroll (az adatképernyőket váltja automatikusan): igen
Multi-sport (egy gombnyomásra vált sportágat): igen
Auto Lap (automatikusan új kört indít): igen
Fejlett edzések (egyedi, célorientált edzések): igen
Egyéb: Connect IQ alkalmazások, EXO antenna, ANT+, Bluetooth LE, Edzés hatékonyság, Tejsavküszöb mérés, Sí, evezés funkciók, fiziológiai mérések
Garancia: 12 hónap magyar importőri garancia
Cikkszám: 010-01688-30

Termék ismertető

Választható színek
Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz!

Az előre feltöltött sport- és kalandprofilok sokasága megtalálható benne, teljes értékű navigációs funkciókkal is rendelkezik, s a teljesítménymutatók sokasága segíti az egyes edzések hatékonyságának nyomon követését. Ma már a mosóportól a televízióig minden okos. Természetesen a sportórákat sem kerülheti el ez a tendencia, így a Garmin fenix 5 is több okosságot tud. Megjelenése alapján bátran viselhető bárhol és bármikor, nem csak sporttevékenység közben.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz!

Elegáns formavilág, nagy teljesítmény

Sokfélék vagyunk, sokféle elvárásokkal, igényekkel. A Garmin arra törekszik, hogy ezeket mind jobban kielégítse. A fenix 5 sorozat széles skáláját kínálja mint óraméretben, mint változatos, könnyen cserélhető óraszíjak terén, hogy az atlétikai igények mellett esztétikus és kényelmes viselet is legyen minden futóóra változat. Apróságnak tűnhet az, hogy a szíjakat egy-két mozdulattal ki lehet cserélni, de jól mutatja, hogy a fejlesztők mennyire odafigyeltek a felhasználóbarát megoldásokra.

Még pontosabb, kétnormás navigáció

Tiszta időben, nyitott terepen nagy jó eredményt ad a GPS műholdjain alapuló navigáció, de az orosz fejlesztésű GLONASS rendszer használatával még ez is lehet pontosabb. Kihívást jelentő környezetben viszont megtapasztalhatjuk, mennyire hasznos az, hogy a Garmin fenix 5 sportóra mindkét rendszert ismeri. A navigáció akkor is megmarad, ha a GPS önmagában már nem lenne elég. Csökkent az energiaigénye is a navigációnak, ennek eredményeképpen hosszabb ideig üzemképes marad.

Kiváló olvashatóság

A rendkívül éles képet adó Garmin Chroma, nagy felbontású, színes kijelző LED-es háttérvilágítással minden környezetben kiváló leolvashatóságot nyújt, még tűző napos is.

A Sapphire változatok

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz!

Elevate csuklón mért szívritmus technológia

A Garmin fenix 5 óra Elevate csuklón mért technológiát használ, mellyel mellkaspánt nélkül is követheti pulzusát edzés során, ezen felül napi lépéseit és alvását is naplózza. A szívritmus alapján pontos elégetett kalória számolást biztosít, mellyel láthatja, milyen intenzitású volt az edzése.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz!Különféle színű szilikon, bőr és fém óraszíjak vásárolhatók az órához
Képünk illusztráció

Cserélhető óraszíjak

A QuickFit óraszíjak közül kiválaszthatod a stílusodnak és tevékenységednek leginkább megfelelő kivitelt. A palettán megtalálható a prémium minőségű bőr, a fém, s sokféle színű szilikon is. A csere könnyen és gyorsan elvégezhető, s szerszámot sem igényel.

Fejlett fitnesz adatok

A fenix 5 számos edzőfunkciót biztosít, mely megmutatja állapotát és erőnlétét. Az első, a VO2 Max becslő funkció, melynek köszönhetően ha szívritmus érzékelővel használja, a fenix 5 összesíti az adatokat, például a futási sebességet, szívritmust, ennek segítségével pedig képes megbecsülni a szervezete által percenként maximálisan felhasznált oxigén mennyiségét. Kövesse figyelemmel fejlődése során a VO2 Max értékét és így láthatja, hogy nő erőnléte, melyet összehasonlíthat a hasonló edzettségi szintű felhasználókkal is. Az egyéb fitnesz információk között megtalálható a regenerálódási tanácsadó, valamint a verseny előrejelző is. Ez utóbbi képes megmutatni, hogy a VO2 Max értéke alapján megközelítőleg mennyi idő alatt tud lefutni adott hosszúságú versenyt.

Fejlett futásdinamikai adatok és fiziológiai mérések

A futásdinamikai adatok elemzése, a fiziológia mérések eredményes segít javítani a teljesítményén.

A Garmin fenix 5 kompatibilis mellkasi öv - mint például a HRM RUN - használatával még több adatot tud szolgáltatni

A csomag tartalmaz egy Garmin HRM-Tri mellkasi övet szívritmus jeladóval

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz!

Úszási profil és sí-snowboard üzemmód, evezés és Golf funkció

A fenix 5 nem csak futásra használható, hanem például úszásedzései vagy síelés során is segíti. A Garmin Swim úszási funkcióit kölcsönvéve, a fenix 5 rögzíti a távolságot, ütemet, csapásszámot és egyéb adatokat. Csak mondja meg a fenix 5-nek a medence hosszát és kezdje meg az edzést. A sí-snowboard funkció mutatja a sebességet, távolságot, függőleges sebességet, valamint automatikus időmérést indít.

Navigáljon

A fenix 5 átfogó navigációs és nyomvonal rögzítési funkciói segítenek ha letér a jelölt útvonalról. Beépített érzékelői magasság, időjárás- és irányváltozási információkat biztosítanak (ABS). A beépített magasságmérővel pontosan nyomon lehet követni az emelkedést és süllyedést, míg a barométerrel megmutatja a légnyomásváltozásokat, s rövid távú tendenciákat is megjelenít. A háromtengelyű iránytű minden helyzetben megőrzi pontosságát. Ezen felül egy belső giroszkóp segít javítani a helymeghatározás pontosságán.

Maradjon kapcsolatban - okosságok egy órában

A Garmin fenix 5 sorozat minden modellje párosítható egy okos eszközhöz. E-mailek fogadása, szöveges üzenetek, riasztások közvetlenül az órán is megjelennek. A Garmin Connect fitnesz közösségének élő közvetítést adhat edzéséről, versenyéről a Garmin Connect mobil alkalmazással.

Egyedi alkalmazások és óralapok

A fenix 5-ös a Connect IQ felületet használja, így számos speciális alkalmazás, widget vagy egyedi számlap tölthető le hozzá, így téve még okosabbá ezt a Garmin okosórát.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz!Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz!

Tegye személyessé a fenix 5S megjelenését!

Az ingyenesen letölthető Garmin Face-It alkalmazással igazán egyedivé teheti a Garmin fenix 5S-et. Csak töltse le az applikációt, válasszon ki egy képet a könyvtárból, s állítsa be az óra arcát. Legyen szó például egy szép tájról, a legutóbbi kiránduláson készült kép, az új kutyus, vagy bármi, amivel igazán egyedi megjelenést kölcsönözhet órájának

A doboz tartalmaHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!