Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Hanwag Yukon bőrbakancs - ARANYÓRA

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 67 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Webáruház

Garmin Zumo 595 LM EU

Termék rendelhető | Rendelési útmutató

Ára: 198 900 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 198.900 Ft
Partnerár: 188.995 Ft
Méret: 13 x 9,4 x 3 cm
Kijelző: 800x400 pixel, 108x65 mm, átló 126 mm
Kijelző típusa: transflective (erős napfényben is jól látható)
Akkumulátor: Újratölthető lithium-ion
Működési idő (óra): Akár 4 óra
Vízállóság: Igen (IPX7)
Bővíthetőség: microSD (nem tartozék)
Bluetooth: Van
Térképfrissítés: Örökös térképfrissítés, lifetime garancia
Térképlefedettség: Teljes Európa térkép
Súly: 374.5 g
Cikkszám: 010-01603-10

Termék ismertető

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

A Garmin Adventurous Routing funkciójával azokon a kanyargós, hegyi, dimbes-dombos utakon motorozhat, amelyeket úgy szeret. Mindezt a fényes, kesztyűvel is kezelhető, 5"-os érintőkijelzővel és a fejlett menürendszerrel teheti meg. A zumo 595LM az élményekre készült navigátor.

Hallgasson zenét útja során

A saját zenéit hallgatná út közben? A zumo érintőképernyőjéről könnyedén vezérelheti arra alkalmas MP3 lejátszóját vagy okostelefonját.

Tudjon időben az útviszonyokról

A zumo 595LM számos hasznos riasztással segít biztonságosabbá tenni az utazást. Jelzi az éles kanyarokat, a sebességhatár változásokat, vasúti átjárókat, vadveszélyt, iskolai zónákat és egyebeket. Ezen felül a készülék azt is jelzi, ha rossz irányból hajt be egyirányú utcába, vagy ha sebességmérő kamerához közelít. Hosszabb útjai során figyelmezteti a 595LM az esetleges fáradtságra, és pihenőidőket javasol, megmutatva a számításba jöhető pihenőhelyeket is. Könnyedén áttekintheti az útja során található helyeket közvetlenül a térképen. Ezen felül egyszerűen módosíthatja a megtervezett útvonalat, hogy olyan helyeket is útba ejtsen, amiket szeretne.

Többé nem felejt el tankolni

A beépített útkomputer digitális üzemanyag-szintmérőt is tartalmaz a zumo 595LM készülékben. Segítségével könnyedén megbecsüli a megtehető távolságot az előre beállított fogyasztási- és üzemanyagtank adatok alapján. Amint kevésnek ítéli az üzemanyagot, felajánlja a közeli benzinkutakat. A hasznos sebességhatár kijelző mutatja, mikor kell visszavennie a gázt. Ezen felül a digitális iránytű és a motoros adatbázis (POI) segít megtalálni a szervizeket, motoros boltokat. Mindezeken felül egy elektronikus szerviznapló is elérhető, mellyel könnyedén követheti a javításokat, megtett távolságokat és egyéb karbantartásokat a motorján.

Lifetime térképfrissítések

A zumo 595LM ingyenes térképfrissítést tartalmaz a készülék hasznos élettartamáig, így a navigációs adatbázis mindig a lehető legfrissebb állapotot mutatja.

Navigációs eszközök

A sávinformáció kereszteződés előnézettel megmutatja, merre is kell tartania a bonyolult csomópontokban útja során. A fényes, jól látható nyilak segítenek a megfelelő sávban maradni a következő fordulónál vagy lehajtónál. Ezen felül a TracBack funkció segít visszanavigálni ugyanazon az útvonalon, így könnyen visszatalál a kiindulópontjára.

A nagyobb képért klikk a fotóraNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Keréknyomás ellenőrző rendszer

Még biztonságosabb lesz az utazása, ha az opcionális keréknyomás ellenőrzővel (TPMS) egészíti ki a zumo 595LM készülékét. Kerekenként egy érzékelő szükséges, mely a fém szelepszárra csatlakozik. Ezek a jeladók vezeték nélkül továbbítják a nyomásadatot a készülék felé, így biztosan tudja majd, ha fel kell fújnia valamelyik abroncsot.

VIRB kamera vezérlése

Hogy biztosan megmaradjanak a legemlékezetesebb pillanatok, a zumo 595LM együttműködik a Garmin VIRB sorozatú kamerákkal is (külön vásárolható). Távirányítással - indítás és megállítás - könnyedén kezelheti a kamerát anélkül, hogy meg kéne állnia.

Frissítések és extrák

A Garmin Express használatával naprakészen tarthatja a zumo 595LM GPS-ét. A Garmin Express-szel egyszerű a térképek és szoftverek frissítése, az adatok átvitele és az ingyenes hangok, járműszimbólumok telepítése. A jobb használatóság érdekében az autós és motoros tartó is alaptartozéka a zumo 595LM készüléknek.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!