Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Hanwag Yukon bőrbakancs - ARANYÓRA

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 67 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Akkumulátor

Garmin Akkumulátor Montana/Virb

Listaár: 9.900 Ft

Partnerár: 9.405 Ft

9 900 Ft

Regisztrálok

Webáruház

Garmin Montana 680 GPS

Termék rendelhető | Rendelési útmutató

Ára: 191 900 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 191.900 Ft
Partnerár: 182.305 Ft
Méret: 7.48 x 14.42 x 3.64 cm
Kijelző: 5.06 x 8.93 cm (272 x 480 képpont) transzflektív, 65 ezer színű, TFT, kettős irányultságú érintőkijelző
Súly: 289 g
Akkumulátor: Lítium-ion vagy 3db. AA elem
Üzemidő: Akkumulátor: akár 16 óra, AA elem: akár 22 óra
Vízállóság: IPX 7 vízhatlan
Műholdrendszer: GPS és GLONASS
Kommunikáció: USB
Alaptérkép: igen
Térképek kezelése: igen
Memória: 2.7 Gb
Bővíthetőség: microSD
Útpontok: 4000
Útvonal: 200
Nyomvonal memória: 10.000 pont, 200 menthető
Automatikus irányítás (fordulóról-fordulóra): igen
Elektronikus iránytű: háromtengelyes
Érintőképernyő: igen
Barometrikus magasságmérő: igen
Kamera: van
Geocaching: igen
Egyéni térképek támogatása: igen
Fénykép navigáció (geotaggelt fényképekre navigáció): igen
Cikkszám: 010-01534-15

Termék ismertető

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

...és ami nincs benne a 610-es modellben:

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Az ösvények, utak és víz az otthona, a Montana 680 elviszi bármerre, amerre menni szeretne. A hatalmas, 10,2 centiméter képátlójú, napfénynél is olvasható, kettős elrendezésű kijelzővel és a GLONASS-képes, nagy pontosságú antennával mindig pontosan láthatja, hol is van. Az új nyomvonalkezelővel könnyedén áttekintheti, merre is járt. Beépített 3 tengelyű iránytűt és a barometrikus magasságmérőt, valamint 1 éves BirdsEye előfizetés is tartalmaz. Ellenálló és vízálló borítású, a Montana 680 ellenáll az elemeknek.

Navigáljon könnyedén

A Montana több, kültéren is fontos tulajdonsággal rendelkezik, például 3 tengelyű iránytűvel, mely segítségével mindig tudhatja, merre is áll, még akkor is, ha a készüléket nem tartja szintben. Barometrikus magasságmérőjével pontosan határozhatja meg magasságát, vagy követheti nyomon a környezeti nyomás változását.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszKészítsen geotaggelt fényképeket

Fényképezzen helyszíneket vagy élményeket a Montana 680 8 megapixeles digitális fényképezőgépével. Minden fénykép automatikusan társítva lesz a GPS koordinátához, ahol készítve lett (geocímkézés), így a későbbiekben bármikor visszatalálhat a pontos helyszínre. A fényképeit és azok helyzetét megnézheti a Garmin ingyenes BaseCamp szoftverében.

Pontos helymeghatározás

Nagy érzékenységű, GPS és GLONASS képes műholdvevőjével a Montana 680 gyorsan és stabilan határozza meg helyzetét. Akár leárnyékolt területeken, erdős vidéken is stabilan megmarad a pozíció.Mehet bármerre

Számos tartó érhető el a Montana 680-hoz, melyek autós-, hajós-, kézi- vagy éppen terepi használatkor rögzítik biztosan a készüléket. Használja az autós tartóban City Navigator NT térképekkel, így fordulóról-fordulóra navigálja a készülék hangutasításokkal. Bármerre is induljon, a Montanahoz létezik megfelelő térkép és tartó

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintasz

Mehet bárhova

A támogatott térképi megoldások között megtalálhatók a City Navigator közúti térképek, a BlueChart g2 előre töltött vízi adatkártyák, számos topográfiai térkép, vagy akár a BirdsEye Select, mely műholdas fényképeket biztosít az ismeretlen területekre. A Montana kompatibilis az Egyedi térképek (Custom Maps) rendszerrel, így a saját, digitális formátumú, kép alapú térképét is feltöltheti a készülékére.

Vezeték nélküli megosztás

A Montana 680 használatakor könnyedén megoszthatja útpontjait, nyomvonalait, útvonalait más Garmin használókkal. Így barátai is mehetnek azokon a túrákon, melyeket már bejárt. Csak nyomja meg a Küldés gombot az adatok másik készülékre átviteléhez.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszPontos helymeghatározás

A vevő és a műholdak távolságához ismerni kell a műholdak aktuális pozícióit. Ehhez a műholdak kisugározzák az ún. "almanac" adatokat (ez a vevőkészülék bekapcsolásakor, illetve később periodikusan megtörténik), amik az egyes műholdak pályaadatait tartalmazza. Ennek ismeretében a vevő kiszámítja a műhold Föld feletti helyzetét. A HotFix ezt a folyamatot gyorsítja meg. Miután a GPS már megszerezte az elérhető műholdak pályaadatait elmenti egy adatbázisba. A következő három napban elsőként csak az így tárolt holdakat keresi. Ehhez jóval kevesebb idő kell.
A még pontosabb és gyorsabb navigációt segíti az is, hogy nem csak az amerikai GPS műholdakat érzékeli, de az orosz GLONASS rendszert is.

Tartsa töltve

A Montana 680 egy különleges, kettős tápellátást használ, így a lítium-ion akkumulátoron túl akár AA méretű, általános elemekről is használható.

Próbálja ki a Geocachinget

A Montana 680 támogatja a geocaching GPX állományokat, így könnyedén tölthet le ládákat közvetlenül a készülékre. Előre betöltve tartalmaz 250 ezer ládát, így a dobozból kivéve azonnal kereshet kincseket. A Montana 680 tárolja és jelzi a legfontosabb információkat, például hely, terepi jellegzetességek, nehézség és tippek. Így nem kell ezentúl kézzel bevinni adatokat, vagy kinyomtatni az oldalakat. Egyszerűen töltse fel a GPX állományt a készülékre és induljon!

A mi tippünk:
magyar geocaching oldalHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!