Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

inov-8 X-Talon 230 futócipő Precision Fit - aranyóra

Nyerj meg 10.000 Ft-ot Mai nap folyamán bármikor indulhat az arany óra! Légy résen, csak egy órád van! és, hogy melyik ez az óra? segítség a Facebookon

összehasonlít 31 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

Mit rejt ma a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Hasznos tanácsok

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Várunk a Kőbányai úton!

ÚJ HELYRE KÖLTÖZTÜNK!!!!

Üzletünk új helyre költözött: 1101 Budapest, Kőbányai út 41/c. , mert a Dózsa György úti épület lebontásra kerül.
Ingyenes parkolási lehetőség autóval érkezőknek!
Az üzlet autós és tömegközlekedéssel történő megközelítése részletesen megtalálható cikkünkben.

Rövid ujjú felsők akcióban

Outdoor eszköz és GPS bérlés

Cégünk sok éve foglalkozik GPS készülékek bérbeadásával, kölcsönzésével. Amennyiben Ön keveset utazik külföldre, vagy csak néhanapján kirándul, sokkal olcsóbb bérelni GPS-t a legfrissebb térképpel, mint megvenni drágán, és a térképfrissítést bebukni. Gondolja meg, megéri!

EthicSport Tecnica energia-szelet (Cranberry)

550 Ft

Futócipő újdonságok 2018 tavasz/nyár

Ha a mindenkor legújabb futócipőket keresed az oldalunkon, ne menj sehová! Itt mindig megtalálod a legújabb futócipőinket, kategóriába rendezve

összehasonlít

Webáruház

Egyedi ajándék neked aki végigolvastad a hírlevelet.

Termék raktáron | Rendelési útmutató

Ára: 1 Ft

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Listaár: 300 Ft
Partnerár: 270 Ft

Termék ismertető

Ezt az ajándékot azért találtuk ki, hogy megtudjuk hányan olvassák végig a hírlevelet ha abban vannak hosszabb írások is.

Mivel te végig olvastad a hírlevelet és megtaláltad benne a szövegben elrejtett ajándékra vonatkozó ajánlatunkat, ezért jár neked egy kis ajándék. Amennyiben elfogadod az ajándékunkat kattints rá a kosárra és jelezd, hogy számítasz az ajándékra.

Nem akartunk nagy értékű ajándékot kínálni mert nem az a célunk, hogy elterjedjen a neten, hogy van egy hely ahol ingyen osztogatnak bármit is, de azért hasznos dolgot szeretnénk adni amiért megéri jelentkezni az ajándékért.

Az ajándék nem más mint a Dextro Energy svájci cég 8 darabos kiszerelésű szőlőcukra. Mindegyik külön csomagolt, kettétörhető tabletta. Amit tudni érdemes erről az energia carbid bombáról. A tartalma : szőlőcukor (89 %), maltodextrin, telített zsírsavak, magnézium só , citromsav, ízesítő .
csomagolása 8db kettétörhető tabletta citrom ízesítéssel gyorsan oldódó és szomjúságot nem előidéző - azaz nem kell vizet inni utána. Felszívódása egyenletes.

Ha eljutottál ehhez az oldalhoz rendeld meg egy regisztráció után az ajándékot, majd bármikor látogatsz be az üzletünkbe az ajándékot térítésmentesen megkapod, ahhoz hogy megkapd az ajándékot dobd a kosárba és válaszd a üzletben /versenyen átvételt. Ha csak hivatkozol az ajándékra szóban, a kollégák nem fogják, tudni mi az ami jár neked.
Köszönjük, hogy végigolvastad a hírleveket.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!