Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Silva City X kerékpáros lámpa szett - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 14 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

Mit rejt ma a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Asics Windstopper (női) futónadrág ASC 100045 0692

28 900 Ft

Hasznos tanácsok

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Asics Fuji karmelegítő (női) ASC 3322566-0900

A nap közben is szeszélyesen változó időjárásban (is) jól jöhet ez a karmelegítő. Nem kell a hosszú és rövid ujjú felsőt cserélgetned.

6 690 Ft

összehasonlít

Mi az a partnerprogram?

Partner Program 2018-ban is kedvezményes vásárlás

A multiNavigator.hu csapata partner programot hirdet 2018-as évre is.
Akik a Partner Programban részt vesznek, kedvezményesen vásárolhatnak webshopunkban és webáruházunkon keresztül üzletünkben.

Webáruház

LED Lenser P7.2 kézilámpa - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Listaár: 21.990 Ft
Utolsó forgalmazott ár: 21.990 Ft
Méret: 130 mm
Súly: 175 g
Fényáram: 320
Áramellátás: 4 db AAA elem
Látótáv: 260 m

Termék ismertető

A LED LENSER P7.2 lámpát a gyártó legjobb termékének kiáltották ki a fényforrás kategóriában. Talán nem véletlen, hiszen hihetetlen fényerővel, 320 Lumennel bír. Speed Focus rendszerének köszönhetően a fókuszálás nem bonyolult művelet, csupán a lámpafejet kell a megfelelő irányba mozdítani, le- illetve felhúzni. Ezen felül egy ún. Dynamic Switch kapcsolóval is rendelkezik, amivel egyszerre lehet elvégezni a fényerősség beállítását és a különböző világítási módok közötti választást is.

A LED LENSER P7.2 lámpa a P7 továbbfejlesztett változata, így az előrelátó tervezésnek köszönhetően a P7 tartozékai a P7.2-höz is használhatók.

A fekete házszínhez nagyon szépen illik a lencse körüli vörös szín, illetve a jól láthatóság és praktikum vezérelte megfontolás alapján a lámpa végén található nyomógomb is vörös.

A LED LENSER P7.2. három különböző fényerő kibocsátásra képes. Power módban a fényereje 250 Lumen, ami még messze elmarad a maximális 320 Lumentől. Low, vagyis csökkentett üzemmódban 40 Lumenre csökken a teljesítmény, ám Boost üzemmódban 320 Lumenes ragyogó fényt bocsát ki. Nézzük még az egyéb paramétereket is:

Power üzremmód:

Low üzemmód:

Boost üzemmód:

A mindössze 175 gramm súlyú lámpa teste kézre álló, fogása és kezelése akár kesztyűben is nagyon egyszerű. 4 darab AAA elemmel működik. Újratervezett, nagy átmérőjű lencséjének köszönhetően kitűnő a fényelosztása és a hatótávolsága.

Talán nem túlzás azt állítani, hogy a LED LENSER P7.2 az elemlámpák királya és aki szereti a megfizethető árhoz társuló minőséget, erre adja le voksát.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!