Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Petzl Actik fejlámpa - aranyóra

"Legyen egy jó lámpád nyerj meg 3.000Ft-ot Mai nap folyamán bármikor indulhat az Arany óra. Légy résen, csak egy órád van!
segítség a facebookon

összehasonlít 10 990 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi féláras cipő!

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Tölds fel könnyedén kütyüidet

Brunton Pulse 1500 hordozható áramforrás

Kicsi és könnyű energiaforrás, amit lazán zsebre vághatsz. USB-n fel tudod tölteni telefonod, USB-s fejlámpád bárhol és bármikor. Nem érdemes elindulni nélküle!

11 900 Ft

összehasonlít

Webáruház

Leica Geovid 8x42 HD-B távcső

Termék rendelhető | Rendelési útmutató

Ára: 795 000 Ft

összehasonlít Értékelés
Ennek a terméknek a szállítási költségét mi fizetjük Ön helyett. Partner kedvezménynél 1500 Ft szállítási költség lehetséges

Termék paraméterek

Listaár: 795.000 Ft
Partnerár: 715.500 Ft
Nagyítás: 8x
Frontlencse mérete: 42 mm
Kilépő pupilla: 5,2 mm
Szürkületi érték: elméleti: 18,3
Látómező: 1000 m-en, 130 m
Dioptria állíthatóság: +/-4
Szemtávtartó: állítható
Lencserendszer: Perger-porro prizma
Lencsebevonat: HDC minden optikai felületen, AquaDura
Vízállóság: 5 m
Anyag összetétele: magnéziumötvözet
Töltés: nitrogén
Távolságmérés: 10-1830 m
Mérési pontosság: 1m 500 m-ig, 2m 1000 m-ig, 0,5% 1000m-től
Kijelző: LED kijelző 4 karakterrel, változó fényerővel
Lézer: szemre ártalmatlan, láthatatlan
Mérési idő: max. ~ 0,3 mp
Áramellátás: 1db 3V CR2 lítium elem
Elem élettartam: ~ 2000 mérés (20 C-on)
Méretek: 125x168x70 mm
Súly: 945 g
Lépésszámmérés:

Termék ismertető

A nagyobb képért klikk a fotóra

A Geovid HD-B távcsövek koncepciója forradalmasítja a távolságmérést. Az új távmérős binolulárok különlegessége a Perger Porro-prizma rendszer tökéletes optikai teljesítményén, a bridge (híd) ergonomikus konstrukcióján és a kiemelkedően nagy teljesítményű, lézeres, többfunkciós számítógéppel programozható, ballisztikai távolságmérőn nyugszik.

A nagyobb képért klikk a fotóraA nagyobb képért klikk a fotóraA Geovid HD-B egy integrált adatbázissal rendelkezik, amely gyakorlatilag valamennyi sztenderd kaliberű lőszer ballisztikai görbéjét tartalmazza. Továbbá, a távcső használói saját egyéni paramétereit, különleges lőszerei adatait egy mikro-SD memória kártyáról tölthetik fel.

Az új fejlesztések során létrehozott ABC (Advanced Ballistic Compensation) ballisztikai kompenzációs rendszerrel a vadászok célpontjaikat sokkal könnyebben és nagyobb pontossággal határozhatják meg, mint korábban bármikor. Kevesebb, mint egy másodperc alatt leolvashatók a szálkereszthez, vagy a fokozat állításhoz szükséges adatok. És a rendszer mindehhez figyelembe veszi a lőszer specifikációját, az irányzási szöget, a hőmérsékletet és a légnyomást.

Főbb tulajdonságok:

Optikai jellemzők:

Ergonómia:

1. funkció

A klasszikus szálkereszttel történő vadászatnál a célpont módosítás a magassági irányzás állításával jön létre. A Leica Geovid HD-B binokulárok a távolságot és az irányzás módosítást (cm, vagy inch mértékegységben) jelzik ki. Az értékek a célra vonatkoznak és látható a középponttól szükséges eltérítés.

2. funkció

Ha a becsapódási pont korrekciója gyors szálkereszt állítással (ASV - Absehenschnellverstellung) valósul meg, a megfelelő fokozat kijelzésére is van mód. A kijelzés formátumai: 1 MOA, 1/3 MOA, 1/4 MOA, 10 mm/100 m, 5 mm/100 m.

3. funkció

Ballisztikai szálkereszt esetén az azonos terepszinten mért távolság nagyon fontos a pontos találathoz. Éppen úgy, mint más funkcióknál, a szükséges adat meghatározása az irányzási szög, a hőmérséklet és a légnyomás figyelembe vételével automatikusan történik.
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!