Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin fenix 6X Pro Sapphire Carbon DLC - aranyóra

A mai arany óra elkelt! A szerencsés nyertes, aki elsőként lecsapott rá: mkaresz

összehasonlít 239 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Napi 50% kedvezmény

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Meru Sportgél ajándékba

Ismered a Meru sportgéleket? Magyar fejlesztés, és nagyon jó! Megajándékozunk vele, ha szeptember 25. és október 18. között bármilyen sportcélú terméket rendelsz/foglalsz le oldalunkon.

Asics futócipő akció akár -60% kedvezménnyel

Akár 60%-ot is megtakaríthatsz, ha ezek közül az Asics futócipők közül választasz. Jó böngészést kívánunk! Nem találtad meg a legjobbat? Nézd meg teljes kínálatunkat! Gyere be a boltba, segítünk!

összehasonlít

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

Webáruház

Christopher McDougall: Futni születtünk - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Utolsó forgalmazott ár: 3.900 Ft
Első kiadás éve: 2013
ISBN: 978-963-530-981-8
Kiadó: Park Kiadó
Oldalszám: 336
blekk Frájdély

Termék ismertető

A nagyobb képért klikk a fotóraA nagyobb képért klikk a fotóra

Egy rejtőzködő indián törzs, néhány szuperatléta és minden idők legnagyobb ultrafutó versenyének története

A futás az a rendkívüli képesség, amely emberré tett minket - és ez azt jelenti, hogy minden ember birtokában van ennek a rendkívüli képességnek.


Egy egyszerű kérdéssel kezdődött minden: Miért fáj a lábam? A válasz után kutatva Christopher McDougall elképesztően izgalmas emberekkel találkozott, és hihetetlen atlétikai teljesítményeknek volt szemtanúja. A rejtélyes Caballo Blanco közvetítésével megismerte a világ legfantasztikusabb ultrafutóit, a Mexikóban élő tarahumara indiánokat, és közelebbi kapcsolatba kerülve velük rádöbbent, hogy mindaz, amit a nyugati világ a futásról tud, téveszméken nyugszik. És a kérdések egyre sokasodtak. McDougall útja a Harvard high-tech laboratóriumaiból Észak-Amerika napsütötte völgyein és hófödte csúcsain át vezetett a Réz-kanyonba. Elbeszélésmódja egyszerre személyes és tudományos; az egyéni sorsok pontos és empatikus leírása mellett ismerteti a tudomány aktuális állását is az emberi fiziológiáról, táplálkozásról, az evolúcióról. A Futni születtünk nem csupán a szellemünket mozgatja meg, hanem a testünket is arra ösztönzi, hogy tegyük próbára a lábunkat, és lássuk be: mindannyian futni születtünk.Magyar sportolók a könyvről:


Monspart Sarolta, MOB-alelnök:
Tájékozódási futó világbajnok - az első nő aki 3 órán belül futotta a maratont.

Ki ne olvasná el azt a könyvet, amelyből megtudhatja, hogy egy 64 éves indián nyeri az egyik legnagyobb kihívást jelentő, 100 mérföldes versenyt saját készítésű saruban? Hát még ha az is kiderül, hogyan lett Amerika legjobb női ultrafutója egy unatkozó vízimentőnőből?! Ki ne olvasna el egy új futókönyvet, amikor divat lett mára itthon is a futás, függetlenül attól, hogy a futó fiatal vagy idős, gazdag vagy szegény, vékony vagy testesebb alkatú, ateista vagy hívő, tanult vagy 8 elemis, tanyasi vagy városlakó, jobbra vagy balra politizál. Ki ne olvasná el, aki már elkezdett futni, hogy milyen egy sérülés utáni új edzésmódszer? És aki még nem fut, az megtudja belőle, hogy a sport mindenkié, hamarosan ő is futólépkedhet...;


Németh Csaba, terepfutó:

A futás az emberi közérzet egyik legősibb és legkönnyebben elérhető "édesítőszere". Christopher McDougall könyve változatosan és érdekfeszítően vezet végig minket azon az úton, amelyen ez az "édesítőszer" egyszerű emberi szükségletből a világ ma is leggyakrabban alkalmazott mozgásformájává vált. Ha belekezdünk az olvasásába, könnyen úgy járhatunk majd, mint a könyv szereplői a futással - valamiért nem tudjuk abbahagyni...


Szőnyi Ferenc, ultratriatlonista:

Nehéz dolog mai, felgyorsult világunkban kapaszkodót találni! Ami mégis bizonyos: fontos az elhivatottság, a példák keresése. Kapaszkodni valamibe: legendába, mítoszba, tudományba, reménybe. Hisz a valóság sokak - szinte mindenki - számára: kín, izzadás, fájdalom! Nézd a legendát! És válj egy kicsit magad is azzá! Fusd át könnyedén, szinte lebegve.


Lubics Szilvia, ultrafutó:

Lebilincselő könyv a futás és az élet szeretetéről, az igazi emberi értékekről. Utazás egy csodálatos, még érintetlen világba, ahol az ultrafutás nagyjai, legyenek azok tarahumara indiánok vagy ünnepelt amerikai futók, megmutatják, micsoda erőre lelhetünk, ha legyőzzük az előttünk álló akadályokat.A szerző előadása a könyvről ( innen derktbe megnyitva angol nyelven)

A TED.COM-on magyarul is megnézhetedHa szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!