Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Hanwag Singati jakbőr bakancs - aranyóra

Hamarosan elvihető lesz ez a jakbőr bakancs 20.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebooakon!

összehasonlít 55 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

Mit rejt ma a cipősdoboz?

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

PNA PDA GPS szervíz

Garmin szervízelés

Szervizünk vállalja PDA, PNA, GPS és GSM készülékek javítását, alkatrészeinek beszerzését, cseréjét.

Olvasd el árainkat! (tájékoztató jellegűek)

Webáruház

Garmin Oregon 550 szabadtéri GPS készülék - KIFUTOTT TERMÉK

Kifutott termék | Rendelési útmutató

összehasonlít Értékelés

Termék paraméterek

Kijelző: 3" érintőkijelző, 240 x 400 képpont, Transzflektív színes TFT érintőképernyő, méretek:3.8 x 6.3 cm
Akkumulátor: 2 AA elem; NiMH javasolt
Működési idő (óra): Akár 16 óra
Vízállóság: Igen
Térképtípus: Alaptérkép van, előre letöltött térképek nincsenek, további térképeket tud fogadni
Memória: 850 MB
Adathordozó: microSD
Méret: 5.8 x 11.4 x 3.5 cm
Súly: 192,7 g
Cikkszám: GAR-010-00697-10

Termék ismertető

A navigátor fotografikus memóriával - az Oregon 550 ötvözi a gumírozott, érintőkijelzős navigációt egy 3.2 megapixeles digitális fényképezőgéppel. Adjunk hozzá nagy érzékenységű GPS-t, barometrikus magasságmérőt, 3 irányú iránytűt és microSD kártyafoglalatot. Az eredmény? Egy többcélú készülék, mely a legnagyobb kalandokat is felejthetetlenebbé teszi.

Fényképezzen és mentse el a helyszíneket
Rögzítse a helyszíneket és az emlékeket az Oregon 550 3.2 megapixeles, auto-fókuszos digitális fényképezőgépével, akár a 4x digitális nagyítást használva. Minden fénykép automatikusan geotag-et kap, mely tartalmazza a helyszín információit, így könnyen visszanavigálhat a jövőben. Fényképezzen és nézze meg képeit fekvő vagy álló nézetben. A 850 MB belső memória elegendő rengeteg fénykép tárolásához. Tárolja adatait online, melyhez csatlakoztassa az Oregon 550-et USB kábellel számítógépéhez, majd a my.garmin.com használatával töltse fel a Picasa rendszerbe. Ez a rendszer egy népszerű fénykép megosztó szolgáltatás, mellyel családtagjai, barátai is láthatják elkészült képeit. További tárterülethez csak helyezzen be egy microSD kártyát, vagy akár a kártyán levő egyéb fényképeket is megnézheti az Oregonon.nagyobb méretért kattints a képre

Érintse meg és Induljon
Az Oregon 550 napfénynél is olvasható, színes érintőkijelzőjével könnyű a navigáció. A felület könnyedén használható, így több időt fordíthat a szórakozásra, mint az információ keresésére. Vízhatlan és a környezeti hatásoknak ellenálló készülék (pára, por vagy sár).

Ismerje az irányt
Az Oregon 550 beépített, 3 tengelyű elektronikus iránytűvel rendelkezik, így álló helyzetben is tudhatja merre néz, akár akkor is, ha készülékét nem is tartja vízszintesen. A barometrikus magasságmérő követi a légnyomás változását és ez alapján nyújt magassági adatokat. Ez a funkció használható a légnyomás változásának követésére is, így akár a várható időjárás is megjósolható. WAAS/EGNOS előkészített GPS vevőjével, valamint a HotFix műholdpozíció megbecslésével az Oregon 550 gyorsan és pontosan határozza meg helyzetét, valamint tartja meg akár magas épületek, sziklafalak mellett is.

nagyobb méretért kattints a képre

Bővítse készülékét további térképekkel
Az Oregon 550 előre töltött, domborzat-árnyékolt alaptérképet tartalmaz. További térképek feltöltése egyszerű, helyezze be a MapSource microSD kártyát vagy töltsön fel számítógépére telepített MapSource alkalmazásból. Autós térképekkel fordulóról-fordulóra navigációs funkció is elérhető. Bővítse topográfiai térképekkel készülékét, mely így használhatóvá teszi az Oregon 3-D térkép megjelenítő funkcióját. Helyezzen be hajós, BlueChart g2 térképeket, melyekkel minden Önnél lesz egy tengeren eltöltött nagyszerű naphoz: mélységvonalak, kikötők, az ott található szolgáltatások..

Szórakozzon
Induljon papír térképek nélkül az Oregon 550-el, melyre gyorsan letölthet Geoládákat a Geocaching.com oldalról. Nincs többé szükség kézzel beírni az adatokat, kinyomtatni oldalakat. Leírás, adatok, minden egy helyen egy könnyű, kicsi készülékben.

Vezeték nélküli megosztás
Az Oregon 550 vezeték nélkül képes megosztani útpontjait, nyomvonalait, útvonalait vagy a geoládákat más Oregon vagy Colorado felhasználókkal. Egyszerűen válassza ki a kívánt adatot és nyomja meg a Küldés gombot.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!