Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Noname Camp Jacket - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a vízálló kabát 20.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 18 500 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

cipőt ajánlunk terepfutóknak

Salomon Sense Ride 2 (férfi) futócipő (bordó)

25 990 Ft

összehasonlít

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
65 900 Ft

Kezd el most a futást

Asics Gel-Kayano 25 férfi futócipő (kék-citrom

Az ASICS legmenőbb és legnépszerűbb stabil futócipője most 21.000Ft-al jobb áron

34 990 Ft

összehasonlít

Magazin

CIKKEK

Magazin / CIKKEK

Magyar nyelvű használati útmutatók Garmin készülékekhez

A Garmin termékek magyar nyelvű használati útmutatói pdf formában letölthetők. Cikkünkben csoportosítva megtalálod ezeket a termékeket, és a letöltéshez vezető linket

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Tájékoztató Hanwag cipők és bakancsok garanciális, illetve fizetős javításáról

2017 év elejétől jelentősen változott a Hanwag bakancsok garanciális és fizetős javításának a módja. Cikkünkben részletesen tájékoztatunk a lehetőségekről, határidőkről és díjakról

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Salomon futócipő TESZT egy hétig, minden nap május 13-tól 19-ig

Salomon legújabb futócipőit tesztelheted ezen a héten minden nap nyitvatartási időben.
A részvétel INGYENES! csak bejössz és futsz a Népligetben.
ÜZLET VASÁRNAP IS NYITVA!

Fuss a Spartan Race-en élmény legyen a sport

Akadályfutás Normafán. Ha kérdésed van miben célszerű egy ilyen rendezvényen elindulni. Akkor ez a cikk neked szól. Ádám Tóth OCR a múlt évi győztes mutatja be a felszerelését.

TCS New York City maraton 2017

New York City Marathon 2017
Élménybeszámoló és tapasztalatok, nevezés, utazás, felkészülés - te is részese lehetsz a csodának.
Ezért érdemes elkezdeni futni!

Az ultra futás professzionális kellékei

Ezt az oldalt arra terveztük megírni, legyen egy átfogó képed arról, mik azok a minőségi felszerelések amik az ultra futásnál elengedhetetlenek ahhoz, hogy az ultrafutás mindenkor élmény maradjon. Legyen az ösvényen, vagy országúton

Akadályfutó felszerelések - mit válasszak - szempontok

Még nem voltál Spartan race versenyen, de tervezel elindulni? Vagy már voltál, és érezted, hogy nem tökéletes a futócipő, a ruha, és a kiegészítők? Hidd el: sosem a felkészüléssel van a baj, hanem a hiányos felszereléssel.

Hanwag bakancsok ápolása

Gondosan ápolod Hanwag túrabakancsodat? Írásunkban tanácsokat adunk arra, hogyan tudod hosszú időre megőrizni kiváló tulajdonságait. Érdemes megszívlelni!

A Polar Smart Coaching technológiáról

A Polar Smart Coaching technológia eszköztárát ismerheted meg ebből a cikkből. Ha most készülsz Polar sportórát választani, vagy ha már régebben társul választottál egyet, választ kaphatsz itt a kérdéseidre.

Garmin Connect Mobile alkalmazás

A Garmin Connect Mobile alkalmazással gyorsan és egyszerűen követheted nyomon edzési programodat. Jól átlátható, letisztult képernyők, pontos statisztika. Töltsd fel vezeték nélküli kapcsolaton a garmin Connect oldalra. Hívj meg online edzőpartnert. Barátaid, ismerőseid akár valós időben is figyelemmel kísérhetnek.

Futócipő választás profi módon

Úgy döntöttünk egészséges életet élünk. Mostantól heti rendszerességgel futunk. Futócipőre ehhez, nincs is szükség csak lábra.
de azért egy jó futócipő javíthatja a futás élményt.

Mire érdemes odafigyelni ha futócipőt választunk.

Hunfoglalás - Új akadályverseny-sorozat

Akadályfutás, terepfutás, túra együtt. Hogy ez neked semmi? És a történelemmel hogy állsz? És a logikával? Jó a memóriád? Erre is mind szükséged lesz neked, és négyfős csapatodnak. Hogy mi az a HUNfoglalás? Most megtudhatod.

Néhány szó a Hanwag jakbőr bakancsokról

A túrabakancs hosszútávú befektetés, érdemes törődni vele. Ismerd meg a jakbőr előnyös tulajdonságait, jakbőrből készült Hanwag lábbelieink tulajdonságait, és hogyan gondozd.

Akadályfutás kellékei

Idén Magyarországon is szaporodnak és egyre népszerűbbek a különböző elnevezésű akadályfutások. 1000-1500 futót is meg tudnak egyszerre mozgatni. Itt már nem csak a szerencsén múlik ki lesz a legkeményebb versenyző. Mi abban tudunk segíteni, hogy mindenki aki el akar indulni egy ilyen kemény küzdelmes futáson, legyen nyerő felszerelése.

Az inov-8-ről: ”Aki még hisz az emberi láb tökéletességében…”

Az inov-8 tíz éves sikertörténete a Te sikered története is. Az idők változnak, de egy valami állandó: ahogyan a versenyeken is a maximumra törekszel, mi is a legjobbat keressük.

A japán cw-x kondícionáló ruházatról

Mire jó ez nekem? Majd kipihenem magam úgy is! Na de minek kimerülésig dolgoztatni a tested, ha nem muszáj? És miért ne lehetne rövidebb az az idő, amit önmagad újraépítéséhez szükséges? A CW-X sportruházat kíméli izmaidat, az ízületeidet. Azonos erőkifejtéssel többre vagy képes. Hogyan lehetséges? Olvasd el a cikkünket!

Sárosan legyél nyerő!

Küldj be egy piszok jó képet, szavazz egy piszok jó fotóra, érezd magad piszkosul jól abban, amit megnyersz? És mire megy a játék? Nyerhetsz egy jó meleg hosszú ujjú futófelsőt, de a tied lehet a világ legkényelmesebb terepfutócipője. De ha semmi sem csinálsz, akkor is nyerhetsz egy csősálat.

5000 mérföld Inov-8 futócipőben

Az 5000 mile project keretében két brit sportoló végigfutja Dél-Amerika nyugati hegyvonulatát. Akciójukkal az élővilág védelmének fontosságára szeretnék ráirányítani a figyelmet. Az egy évig tartó akció során Inov-8 Terrafly cipőben futnak.