Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Salomon Sonic 3 Accelerate futócipő - aranyóra

Hamarosan elérhető lesz ez a futócipő 15.000Ft-al jobb áron! Csak ma, csak egy órán át Legyél te az első amikor elérhető lesz. Segítséget keress a Facebookon!

összehasonlít 29 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

cipőt ajánlunk terepfutóknak

Salomon Sense Ride 2 (férfi) futócipő (bordó)

25 990 Ft

összehasonlít

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
65 900 Ft

Kezd el most a futást

Asics Gel-Kayano 25 férfi futócipő (kék-citrom

Az ASICS legmenőbb és legnépszerűbb stabil futócipője most 21.000Ft-al jobb áron

34 990 Ft

összehasonlít

Magazin

Fuss a Spartan Race-en élmény legyen a sport

2018. 09. 12. 09:09


Nézd meg a korábbi versenyen készült képeinket

Jó-jó, de miben? Elmesélem nektek én miben voltam a múlt évben. Mi miért volt jó, vagy éppen, mi miért nem volt jó.

Ez az írás a ruházatról fog szólni. A hogyan edz, hogyan készülj, mit egyél, mennyit igyál egy másik vonal. Elfogult vagyok, ezért csak rövidebben nyilatkozom. Bárkinek bármi kérdése van, keressen bátran: @adamtothocr. Akár személyesen, minden kedden a multiNavigátor terepfutók boltjában a Népligetnél (1101 Budapest, Kőbányai út 41/C. )

Ami alapszabály, hogy versenyen nem avatunk ruhát. Szép, meg jó az új cucc, EDZÉSRE. Majd, ha beválik, akkor lehet belőle verseny ruhadarab vagy épp verseny cipő. Ha kicsi, ha nagy, ha bő, ha szűk, ha dörzsöl, ha elszorít és a többi; akkor az nem a tied. Én úgy vagyok a ruházattal, hogy nincs ruha (mint a nincs kanál :P). Ha futok akkor legyen olyan, mint ha nem lenne rajtam semmi. Ebbe jobb nem belegondolni, ezért kicsit kifejtem. Mozogjon velem. Ne érezzem, ne kelljen foglalkozni vele. Csinálja a dolgát. Takarjon, védjen, segítsen végigjutni. Egy verseny reggelén kitalálni miben akarsz menni, vagy épp rajt előtt beszerezni, nem a legszerencsésebb megoldás. Erre amúgy lesz lehetősége mindenkinek. A multiNavigátor kitelepül és lehet nézelődni, próbálni, vásárolni a verseny előtt, közben és után is. Ezt megelőzve, tudatosabban készülve a Népliget sarkánál vár mindenkit a bolt. Telis-tele felszerelésekkel szakavatott eladókkal.

inov-8 X-Talon 225

Reklám után jöjjenek a tények és további reklámok, mert vannak termékek amik megérdemlik. Alulról megyek felfele. A terepfutó ezen belül az akadályfutó LEGFŐBB felszerelése a CIPŐ és zokni. Több okból is INOV8 cipőt használok eme feladatra (is). Ezen belül egy inov-8 X-Talon 225-ös modellt.

inov-8 X-Talon 225

Ez megelőzően, a korábbi ugyan ilyet használtam.(jobbra) Nekem bejött. A lábammal együtt mozog. Bár nagyobb a lábam mint egy átlag -hobbitka- halandónak, viszont keskeny. Ez egy jó kombó, könnyű cipőt kapnom-ja nem. Erről a cipőről azt kell tudni, hogy terepen rettentően jól tapad a talpa. Szereti, sőt kéri a sarat. A hajsza sorozat, nem egy tipikus dagonyázós verseny. Ettől függetlenül, lehet nedves lesz a cipőd. Ettől nem kell félni, mert jól kezeli. Beengedi majd kitolja magából. Így lehet haladni tovább ahogy szeretnénk.

Salomon Speedtrak 4 Itt meg kell említenem további cipellőket amik az akadályfutásban szintén jól használhatóak. Salomon Speedtrak 4. Egy alacsonyabb sarok kialakítással mint a közkedvelt Salomon SpeedCross 4. Továbbá a tájfutók általVJ Irock 2 stoplis jól ismert VJ Irock 2 stoplis cipő. Ha az erdőben, kemény terepen megállja a helyét, akkor az ocr versenyeken is ott a helye.

Ehhez jár egy ZOKNI is. Mert cipő+zokni az alap.

inov-8 Race Elite Mid Szerves része ez a ruhadarab a mozgásnak. Az sem baj, ha a cél után megvan és meg is marad az összes köröm a lábon. (van az a mondás, hogy: Asics Kayano sportzokninem vagy rendes futó, ha 10 köröm van a lábadon -ezen lépjünk túl :D). Varrás nélküli zokni, amin erősített részek tartanak a helyén. Ki a vékonyabb, ki a vastagabb zoknit szereti. Én jelen esetben vékony párti vagyok. Az Asics egy lehetséges megoldás a vastagabb vonalat képviselőknek.

inov-8 Szár. Kell, nem kell. Döntsön mindenki. Nekem segít. Verseny előtt és verseny után is.

CW-X Verseny közben van, akinek bátorságot ad, hogy könnyebben kússzon-másszon. Ne dörzsölje a lábszárat a kötél. Jelen esetben a rajt utáni fel-le-fel-le és így tovább. Nagyon jól jött. Az alatta résznél becsúsztam a harmatos füvön. Nem szedte szét a vádlim. Örömboldogság, lehetett tovább haladnom.

Compressport

Akik szeretnek színes lábszárral sportolni azoknak ajánlom a CW-X vagy a Compressport kínálatát. Ezekre többet kell költeni és "jobban fáj" ha kiszakad.

inov-8 Race Elite Ultra Short Nadrág, mint ha nem is lenne rajtam. Csak van és megy, sőt fut. Magától- ja nem.

Szűk fazon, meg fekete -slankít :). Ez azért jó, mert nem akad bele egyből a szögesdrótba. Persze nekem sikerül szitára szaggatnom. A -nagy a hátsóm. B- nem húzom le eléggé.

Noname futóshort

Tény, hogy NEM BÍR KI mindent. Szögesdrót után, ha maradt textil és a két kis zsebében elhelyezett gél sem nyomódott ki -ami szétfolyik és kellemesen ragad- akkor megint boldogság van és haladás tovább. Nadrágból további választási lehetőség egy Noname rövid gatyó. Olcsóbb történet. Én edzésre használok ilyet.

Lent kész. Jöjjön a felső rész.

inov-8 Base Elite 160

Itt a kemények, fontos a kigyúrt és tele varrt felsőtest+karok! Fél pucéran indulnak. Ezt nem ragozom túl, nem kell a nedvességgel törődni. Talán kicsit jobban sérül a bőr, pl egy palánknál. Én is indultam így. Lányoknak kipróbálásra ajánlom. Szeptember végén még, ha jó is az idő, nem tud ahhoz elég jó lenni (reggel az elit rajtnál semmiképp), hogy ne öltözzön fel az ember. Én egy alá öltözetet is magamhoz vettem és ráhúztam egy pólót. Ez sem szögesdrót álló..

Noname Pursuit

Ráadásul én annyira nem éreztem a meleget az alapos bemelegítés után sem, hogy kesztyűt is vettem fel.

Ez csak az elején volt a kezemen. Aztán bedugtam a gatyámba.Túlmelegedett és izzadt. Az sem jó. Ha esik, ez a kesztyű nem jó választás. Átázik és csak hűti a kezet. Ami nem olyan előnyös a kapaszkodós akadályoknál. Esőre van egy jó INOV8 kesztyű, ami viszont akadályok leküzdésére nem alkalmas. inov-8 futókesztyű Nekem kesztyű csak tényleg hideg versenyen kell, két akadály között. Aki szereti a tiszta kezet annak tökéletes választás egy pár száz forintos mártott kertész kesztyűt beszereznie. Ebből vihet kettőt is magának. Egyet sterilen tartani a szükséges részekre Egyben meg fetrengeni a hegyoldalon, vagy a bünti zónában.

Én így futottam. A végére még egy okosság. Még ha nem is fürdetnek meg minket a kedves szervező nénik és szervező bácsik. Még ha nem is erőltetjük túl a dolgot, mert inkább akadály-túrázunk, mintsem akadály futunk. ÁTÖLTÖZÉS! A cél utáni frissítés utáni mini élménybeszámoló utáni levezetés utáni dolog legyen a száraz tiszta cucc átvétele. Vagy levezetni is már egy másik felsőben. Nem attól fázik meg a jóember, hogy hidegben fut. Hanem, hogy utána kimelegedve megáll. Tessék csak tovább edzeni, nem betegszabin lenni.

Öltözz okosan, teszteld előtte. Olvass utána mi, mit tud, mire jó. http:www.multinavigator.hu/ Minden termékről van pár szó. A felkészülés része a kérdezés. Kérdezz, legyél tájékozottabb. Jó ruhaválasztást mindenkinek és teljen jól a verseny, mint ha nem is lenne- ja DE :D

Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!