Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Noname Thermo Tights téli futónadrág - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 3 900 Ft

Részletes kosár >>

A kosár üres

Összehasonlítás

napi akciók

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Magazin

Trail multiNavigátor Vértes 2017 - ösvényfutó verseny

2017. 03. 01. 02:33


KÉPGALÉRIA ÉS EREDMÉNYEK

A futóverseny típusa: ösvényfutás A futóverseny neve: Trail multiNavigátor Vértes 2017 Futamok pályaadatok:


RAJT/CÉL helyszíne: N47.409328° E18.294701° Pusztavám térsége

Nevezési díj: 3.900Ft, mely a következőket tartalmazza:


Az inov-8 és a CW-X futam jellege ösvényfutás erdőben kijelölt útvonalon. azonos nyomvonalon oda-vissza. Összesen három frissítő és ellenőrzőpont, amiből kettő a rövidebb inov-8 futamon és három a hosszabb CW-X futamon. Figyelembe véve azt, hogy a hosszabb futamon 2 ellenőrző pont oda-vissza is lesz, míg a rövidebben az első ellenőrző pont utolsónak is játszik.

A Garmin futam szintén ösvényfutás de ott minden induló saját útvonalat tervezhet. Két megkötés, semmilyen segédeszköz nem használható a mozgás segítésére, kerékpár, roller, autó, motor quad, ló, szamár stb. és a kijelölt és meglévő ösvényekről földutakról vagy műutakról letérni tilos amint azt az erdő törvény ide vonatkozó passzusa meghatározza. Ami még fontos, csak a meglévő ösvényeken jelölt túraútvonalakon lehet haladni újat létrehozni is tilos. Továbbá a körzetben vannak fokozottan védett területek amik a turista útvonalak mentén jelölve vannak táblákkal. Ezen területeken csak és kizárólag a festett turista útvonalakon szabad haladni. Hiába van bármi kis ösvény az erdőben a jelölt útvonalról letérni tilos.

A Garmin futamnál a tájékozódáshoz minden megengedett, sőt ajánlott vinni olyan eszközöket amivel biztosan tudsz tájékozódni és nem tévesztesz útvonalat. Akár telefonos segítség is lehet vagy műholdas segítség is sőt futhat melletted olyan aki képes irányítani. Ami javasolt, előre tervezd meg az útvonaladat, itiner GPS-es óra.

Garmin futamnál kötelező GPS-es nyomvonalrögzítő eszköz. Bármilyen GPS-es sportóra megfelel, követelmény, hogy ki lehessen olvasni a nyomvonalat és térképen megjeleníteni. ( Polar, Suunto Garmin órák preferáltak.) Kérés, hogy ha lehet a adatkábeledet hozd magaddal, illetve nevezés után a GPS-es óráról egyeztetünk milyen típussal tervezel indulni.


Kötelező felszerelés:


Ajánlott felszerelés:


kis valószínűséggel szükséges eszközök:FONTOS SZABÁLY
a futóverseny jellege olyan, hogy azonos nyomon megy oda-vissza. Ez jó mert látod a pozíciódat, sőt még azt is mennyi előnyöd vagy hátrányod van. Viszont mindenkivel találkozni fogsz amikor szembe jön. A szabály, aki sorrendben előrébb halad annak van elsőbbsége, aki hátrább halad, annak kell félreállnia nem akadályozni a szembe jövőt. Kérlek légy fairplay, és segítsd a gyorsabbat. Minden ellenőrző ponton az SI időmérő chippet helyezd a kontroll dobozba, a pontnál lévő pontőrök segíteni fognak. Ha kihagysz egy pontot is nem lehet dobogós helyezésed.


TILOSa rendezőség elérhetősége a következő telefonszámokon lehetséges: vonalas - ez a verseny napján kevésbé aktív: +361 7 888 888 mobil +36707756583, +36706181907 - ez akkor is aktív lesz.

A verseny elnöke Guttmann Zoltán rendezők:
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!