Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Garmin fenix 5 ezüst/fekete okosóra - aranyóra

A mai arany óra elkelt! A szerencsés nyertes, aki lecsapott rá: ferenc.g

összehasonlít 139 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

munka!!!! állásajánlat

Munkatársat keresünk értékesítő/eladó munkakörbe, üzletünkbe

- Futás - terepfutás
- GPS-navigáció
-Túrafelszerelések
- Kések, túlélőeszközök

témákban. Jelentkezz, ha te vagy akit keresünk!

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

Vedd meg most legfrissebb térképed navigációdra

Megjelent a NaviGuide Magyarország v6.4

Regisztrálok

Magazin

Karácsonyi nyitvatartás és kiszállítási információ 2016

2016. 11. 21. 10:00

Kiemelten fontos információ!

Karácsony előtt csak az a csomag érkezik meg a futárszolgálattal, amelyikben raktáron lévő termék található, s legkésőbb 21-én 12 óráig meg lett rendelve. A nagy bevásárlási rohamra tekintettel érdemes minél előbb bevásárolni, hogy ne a futár érkezése jelentse az izgalmat, hanem az örömteli várakozás. December 24-én már nincs kiszállítás. Az elkésett rendelés már csak december 27-30 között érkezhet meg. Január hónapban mi 3-án kezdünk, így az év utolsó óráiban leadott rendeléseket is csak ez után tudjuk útnak indítani.

Kedves Vásárlóink!

Hamarosan nyakunkon a karácsony, kígyózó sorok mindenütt. Ha el szeretné kerülni a tolongást, ajánljuk webáruházunkat, ahol kényelmesen, parkolóhely keresgélése és idegeskedés nélkül vásárolhat. Mindemellett meghosszabbított, hétvégi nyilvántartással várjuk mindazokat, akik a személyes vásárlás mellett döntenek.

Bejárat az Angyalföldi út felől

A 2016. évi decemberi nyitva tartásunk a következőképpen alakul:

2016 karácsony és 2017 újév

Az üzlet megszokott nyitvatartása

hétfőtől péntekig

9:00-18:00-ig

szombat

10:00 - 13:00-ig

vasárnap

zárva

Az üzlet ünnepi nyitva tartása októberben

október 13., szombat (munkanap)

9:00-16:00-ig

október 20., szombat

10:00 - 13:00-ig

október 22., hétfő (pihenőnap)

zárva

október 23., kedd (nemzeti ünnep)

zárva

Nyitás

október 24., szerda

Az üzlet ünnepi nyitva tartása novemberben

november 1., csütörtök (mindenszentek)

zárva

november 2., péntek

zárva

november 3., szombat

zárva

Nyitás

november 5., hétfő

november 10., szombat (munkanap)

10:00 - 13:00-ig
2016. január 3-tól (keddtől) szokásos nyitva tartással várjuk ügyfeleinket, közben webáruházunk a nap 24 órájában rendelkezésükre áll

Felhívjuk kedves vásárlóink figyelmét, hogy ha utánvétes (futárszolgálat által kiszállított) rendelésüket 2016. december 23-ig szeretnék megkapni, úgy rendelésüket legkésőbb 2016. december 21-ig legyenek szívesek leadni, így a küldemény biztos megérkezik az ünnepre. A 2016. december 23-án feladott csomagok már csak 2016. december 28-án kerülhetnek kiszállításra. December 24-27 között nincs kiszállítás.

Néhány gondolat a karácsonyról

A karácsony a kereszténység legnagyobb ünnepe. December 25-én Jézus Krisztus földi születésére emlékezik sok millió hívő. Az első nikaiai zsinat határozata értelmében Jézus Krisztus földi születésének emléknapja: az öröm és békesség, a család és gyermekség, az otthon és szülőföld ünnepe.

Noha a karácsony hagyományosan keresztény ünnep, nem csak hívők ünnepelnek ekkor. Új tartalommal töltődött fel, elvilágiasodott. A család, a szeretet, a béke ünnepe. Ez sem lebecsülendő, hiszen a család a legerősebb alapeleme a társadalomnak, támaszt nyújt, erőt ad a gondok megoldásához, s örömeink megosztásának legodaadóbb befogadó közössége. Az új generáció felnevelésének is elengedhetetlen eleme. Hitbéli meggyőződés nélkül is szép, tartalmas ünnep lehet. A nem hívők is a mai napig megtartottak a keresztény karácsonyból sok külsőséget is.

Ha máskor nem is tesszük, legalább karácsonykor gondoljunk azokra az ismerős és ismeretlen embertársainkra, akik nélkülözni kénytelenek a meghitt otthont, a kedves szót, magányosak, elesettek. Ne feledjük, hogy az elhagyatottan élők, az utcák vándorai, a mély szegénységben élők ugyanolyan érző emberek, mint mi magunk. Ha mást nem is tudunk nyújtani nekik, egy telefonhívás, egy kedves szó, egy mosoly nem kerül semmibe.

Legyen mindenkinek ünnep a karácsony!