Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Noname Thermo Tights téli futónadrág - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 3 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

cipőt ajánlunk terepfutóknak

Salomon Sense Ride 2 (férfi) futócipő (bordó)

25 990 Ft

összehasonlít

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
65 900 Ft

Magazin

VI. multiNavigátor Sörvált-O OB - 2019 Mórahalom

2015. 07. 17. 15:25


A profi tájfutók igazi csapatépítő versenye, ahol nem csak a tájékozódási képesség és a futás tudás a győztes csapatok legjellemzőbbike. Itt összetett a feladat, és csak azok képesek a végső győzelemre pályázni akik állóképessége is felettébb sokrétű és a kitartás a sörivásban, és a tájékozódással terhelt futásban is egyedülálló. Ha igazi férfi vagy itt megmutathatod mire vagy képes, még ha lányként indulsz akkor is. Feministák kíméljenek jeligére bárki indulhat aki elmúlt 18 éves és szereti a sört és a tájékozódási sportokat kihívásnak tekinti.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Képzelj el egy versenyt, amit legutóbb gólyatáborban, de inkább egy egyetemi/főiskolás napok legutolsó napján kapsz meg kihívásra.

A játék lényege címszavakban:

Szóval itt a helyed neked is ha szereted a kihívásokat és a finom sört.

A verseny

Sörvált-O Országos Bajnokság a multiNavigator.hu támogatásával. A bajnokság nem hivatalos, nem tartozik egyetlen sportszövetség versenyrendszerébe sem!

Időpont

2019. augusztus 19. (hétfő - munkaszünet) 16.30 (tömegrajt) Jelentkezés ENTRY Light felületén

Verseny/esemény kiírás

16.30-tól, csapatok zenés bevonulása

Főszervezők

Helyszín:' Mórahalom és 10km-es körzetében akárhol, hamarosan meglesz a terület és a helyszín.

Kategóriák

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Versenyforma:
Váltóverseny, amelyben 2 fő alkot egy csapatot. A váltótagoknak általában egy korsó sört kell meginni, majd egy 8-12 perces tájfutó pályát kell teljesíteni.

Nagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is meg tudod nézni, ha a képre kattintasz

Program

Selejtező: 2x2 fos váltó formájában tömegrajttal, vagyis mindkét csapattag két korsó sört dönt le és két pályát teljesít pontbegyüjtő formula ahol 20 ellenőrzőpont van és futamonként váltótagonként minimum 3 és maximum 6 pontot lehet/kell begyűjteni. Az első 8 vagy 12 helyezett továbbjut a középdöntőbe, a többiek a helyosztón folytatják a küzdelmeket. Középdöntő: a legjobb 8 vagy 12 csapat rajtol tömegrajttal, fejenként egy korsó sör és egy pálya teljesítendő átfutó ponton még egy sör fejenként. A legjobb 4 továbbjut a döntőbe.

Helyosztó: a középdöntőbe be nem jutó csapatok küzdelme a végső sorrend megállapítására tömegrajttal, fejenként egy korsó sör és egy pálya teljesítendő.

Döntő: Ismét 2x2 fos váltó formájában a legjobb 4 csapat küzd meg a végső helyezésekért tömegrajttal. Az első körben fejenként egy korsót, majd a másodikban két korsó sört kell abszolválni a szokásos egy-egy pálya teljesítése előtt. Nem kizárt, hogy fejlámpára szükség lesz! Ünnepélyes eredményhirdetés majd Puszta DISCO (örömtánc)

Figyelem! Ha több mint 24 csapat nevez a versenyre, akkor 12 csapat jut a középdöntőbe és 6 csapat a döntőbe!

Nevezés

előnevezés: 2015. augusztus 15-ig: 3000 Ft/csapat

nevezzz itt!

Facebookon a rendezvény:

helyszíni nevezés: 2015. augusztus 16-19. között: 3500 Ft/csapat

helyszínen: a versenyközpontban illetve a Hungária Kupa futamain a főszervezőknél. A rajtszámok kiosztása és így az első selejtező rajtjakor a sörasztalnál elfoglalt hely kiadása nevezési sorrendben történik! Az első 4 rajtszámot a 2014-es Sörvált-O OB elődöntős csapatai számára fenntartjuk.

Nevezéshez szükséges adatok:

Díjazás

Az első 3 férfi csapatot, valamint az abszolút versenyben legjobban teljesítő női-, vegyes- ill. szenior párost díjazzuk a verseny végén tartandó eredményhirdetésen. A díjakat a multiNavigator.hu ajánlotta fel. Idén a legviccesebb csapatnevet és jelmezt is díjazzuk!

Terep

Változatos terep, helyenként rendkívül részlet gazdag domborzat, változatos futhatóság. Bozótruha és szöges cipő viselése ajánlott.

Egyéb

A versenyen mindenki saját felelősségére indul. 18 év alattiak nem indulhatnak!

Várunk mindenkit szeretettel versenyünkön versenyzőként vagy nézőként!
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!