Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Noname Thermo Tights téli futónadrág - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 3 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

cipőt ajánlunk terepfutóknak

Salomon Sense Ride 2 (férfi) futócipő (bordó)

25 990 Ft

összehasonlít

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
65 900 Ft

Magazin

Trail multiNavigátor futóverseny

2014. 01. 15. 10:13A versenyről tájékoztató - a részletes versenykiírás hamarosan.

A verseny dátuma már biztos: 2014.május 3. szombat 9:00 rajt.

A verseny céljának a helyszíne pontosan még nincs kijelölve de Budapesttől nincs messzebb mint 50 km légvonalban.

A képre kattintva nézd meg facebook profilunkat. Ha bármi kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban ott választ kapsz rá.A multiNavigátor Trail nem más, mint egy izgalmas terepi futóverseny, ahol a feladat, eljutni a rajtból a célba szabadon választott útvonalon. Azaz a versenykiírásban megjelöljük a célt, a rajtot és esetlegesen egy kötelező érintési pontot, amely pontot kötelező felkeresni és utána a célba befutni. Amit nagyságrendben lehet tudni a rajtból a célba ezerféleképpen lehet eljutni, és ez benne a pláne, hogy mindenki a futás tudományának, habitusának megfelelően választja meg az útvonalát. Bármilyen terepen lehet futni, lehet aszfalt, lehet ösvény, lehet tarvágás, lehet erdő, lehet bozótos (bár ezt csak extrém esetben érdemes bevállalni) lehet rét, lehet megmászni a hegyet, lehet megkerülni a hegyet, a cél az hogy lábon eljussunk a rajtból a célba.

Miért jó ez?

Nagyon fontos: nem tájékozódási futás lesz!!! Azaz a tájékozódási futás esetén mindenkor a futás előtt ismeretlen térképpel, ismeretlen pontokat, ismeretlen sorrendben kell begyűjteni, azaz lényeges a térképolvasás és a tájékozódás ismerete, enélkül lehetetlen a pályát teljesíteni. Ez a futás olyan, ahol előre fel lehet készülni a futásra, előre be lehet járni az útvonalak bármelyikét, ha valaki felkészült nem lehet eltévedni.Milyen segítséget lehet igénybe venni a tájékozódáshoz?

Milyen segítséget lehet igénybe venne a haladáshoz?

Mi a kötelező felszerelés:

Mi az ajánlott/javasolt felszerelés?

Milyen díjazás lesz? Milyen nevezési díjak lesznek? Ha 40 kilométerre légvonalban van a rajt a céltól, akkor az én kocsimmal mi lesz?
Lesz sofőrszolgálat? Én fáradtan nem akarok azzal bajlódni, hogyan jutok az autómhoz, paripámhoz? A célban lesz infrastruktúra, öltözés, kajálás, tisztálkodás, WC?
Mi van ha esik az eső/süt a nap?

A képre kattintva nézd meg facebook profilunkat. Ha bármi kérdésed van a rendezvénnyel kapcsolatban ott választ kapsz rá.Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!