Mi ez?

Mai kiemelt akciós termékünk:

Noname Thermo Tights téli futónadrág - aranyóra

A mai arany óra eltelt! Nézz vissza holnap kedvenc termékedért, hogy elsőként a tied lehessen!

összehasonlít 3 900 Ft

Részletes kosár >> Kosár

A kosár üres

Összehasonlítás

NB cipő féláron akció

Kedvenc ASICS / inov-8 / Salomon / futócipőmet féláron megvehetem - akció!

Ha ezt az oldalt megtaláltad, akkor esélyed van 50%-os kedvezménnyel megvásárolni kedvenc inov-8/Asics/Salomon futócipődet!

A napi féláras cipőket, naponta újra cserélünk. Egy nap, egy pár cipő, adott méret, adott típus egy szerencsés leggyorsabb jelentkező

Silva Sec X fitneszpánt - aktivitás mérő

tudd a napi aktivitásod
7 990 Ft

cipőt ajánlunk terepfutóknak

Salomon Sense Ride 2 (férfi) futócipő (bordó)

25 990 Ft

összehasonlít

A hosszú élet ritka

Futócipő ápolás tisztítás - karbantartás - javítás

Futócipőnk igényli a tisztítást, a cipő is szereti ha tiszta és szagmentes. Sok a téves hiedelem és információ, mit kell és mit tilos a cipővel kapcsoltban tennünk, ha tisztán akarunk futni benne.

Hanwag Singati jakbőr bakancs (világosbarna)

jakbőr kívül - belül
65 900 Ft

Magazin

Kinizsi Százas 2019 teljesítménytúra
május 12-ig átvehetők a rajtcsomagok

2019. 04. 01. 14:00


Időpont: 2019. május 25-26.
A rajtcsomag május 1. keddtől május 13., hétfőn délelőtt vehető át boltunkban, nyitvatartási időben (Hétfőtől péntekig 9:00-18:00 között, szombaton 10:00-13.00 óra között)
Fontos: május 1-jén, szerdán, május 11-én, szombaton és május 12-én, vasárnap nem vagyunk nyitva.
Címünk: 1101. Budapest, Kőbányai út 41/c (Új!)

FONTOS!!! Az orvosi igazoláson mindenképpen legyen feltüntetve, hogy a "Kinizsi Százas Teljesítménytúrán részt vehet".

A 3200 Ft-os nevezési díj csak készpénzben kiegyenlíthető.

Rendező: Kinizsi Természetbarát EgyesületLezárult a regisztrálás. Azok akik lemaradtak, még az utolsó napokban reménykedhetnek a sorsolásban

Története:

A Kinizsi Százas az első magyar teljesítménytúra és a mai napig is az egyik legnépszerűbb, amely évről évre több mint ezer túrázót vonz. Az első Kinizsi 1981. szeptember 5-én 191 túrázóval indult, akik közül 80-nak sikerült a távot szintidőn belül teljesítenie.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszAz első túrát egy maroknyi magyar természetjáró, többek között Hegedűs István, Kovalik András, Sváb László, Szabó Gábor és Szabó Zoltán rendezte, a csehszlovákiai "Nagyszombati Százas" példáján felbuzdulva.

A cél 1991-ben átkerült Tatára majd 2000-ben visszatért Szárligetre. 2008-ban, a megfelelő célhelyszín hiánya miatt a túra ismét visszatér Tatára. A rajt 2009-ben átkerült a csillaghegyi HÉV megállótól Békásmegyerre, a Viziorgona utcába. A túra időpontja a második rendezéstől kezdve átkerült szeptemberről május végére. A táv pontos hossza az útvonal kisebb-nagyobb változása miatt évről évre eltér. 2007-ben 101,6 kilométer, 2008-ban 100,07 kilométer volt.

A túrát eddig közel 6000 túrázó teljesítette.

Nagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszNagyobb méretben is megnézheted, ha a képre kattintaszA túrázók mellett egyre több futó is teljesíti a túrát és 2006-tól 2008-ig az Ultrafutók Magyarországi Szövetsége a teljesítménytúra rendezőinek segítségével szervezte a Terep Százas futóversenyt. A verseny azonos időben és azonos útvonalon haladt, de az ultramaratoni követelményeknek megfelelően gyakoribb a frissítés, szigorúbb az útvonal betartásának ellenőrzése és csupán 17 óra a szintidő. A Terep Százas 2009-ben külön került megrendezésre.

2008-ban a Kinizsi Százas többszörös teljesítői közül néhányan megrendezték az év átellenes részén, november végén az ugyanezen az útvonalon (Szárliget - Csillaghegy), de visszafelé teljesítendő Iszinik 100 teljesítménytúrát. Az Iszinik 100 privát keretek közötti teljesítése ekkor már évek óta hagyomány volt a Kinizsi Százas több lelkes rajongója közt.

Forrás: Teljesítménytúrázók társasága
Ha szeretnél többet tudni a partnerárról kattints ide!